Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Moze kiedys do tego psychoterapeuty dotre...ja w sumie chyba wiem w czym tkwi problem ale nic z nim zrobic nie mam jak. Generalnie, to mi nawet odpowiada taka hm...bezuczuciowosc i brak empatii. No nie wiem...lipa straszna dzis :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj nie było ani terapii zajęciowej ani spaceru. Pogoda taka sobie. Jeste tróchę smutny. Wcoraj wyszedł ze szpitala kolega, który też miał nerwice. Zostałem sam wśród schizofreników.

Mojemu fajnemu koledze zepsuł się modem internetowy i znowu będe jedynym człowiekiem z netem na odziale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!!!

Udało się , byłam dziś w pracy!!! Rano myśłałam, że nic z tego nie będzie, ledwo dojechałam na terapię. Weszłam ze słowami, że ja tylko na chwilę się pokazac, bo nie wyrobię... Ale wysiedziałam, T. mnie podbudowała i jakoś poszło. Nie jest dobrze, ale mój Boże da się znieśc i mogę funkcjonowac. Wzięłam leka na głowę, tabsa na serce (bo puls 120), przeciwbólowy i tak wyekwipowana polazłam do roboty, z myślą raz kozie śmierc, najwyżej wyjdę.

Nadal mam gluta w gardle i ledwo coś wciskam, ale zaraz zabieram się za obiad, chociaż chłopakom zrobię i będę miała zajęcie. Jak to cudownie, jak zajęcie się czymś przynosi ulgę...

cyklopka, mimo moich ostatnich doświadczeń z teatrem zazdroszczę Ci dzisiejszego wyjścia i podczepiam się pozwolisz pod wyjściowo-kulturalną energię. ;) Na co idziesz?

wieslawpas, Wiesiu dobrze, że piszesz. Kibicujemy Ci tu z całych sił!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi