Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, mentol koty lubią, ale jeszcze bardziej uwielbiają krople walerianowe. Nakap na podłogę ze 3 krople to zobaczysz reakcję kota... :D:D

Po walerianie się przewracają brzuchem do góry i wiją po dywanie. Podobnie jak wąchają drewno oliwne.

Tylko jedna ma fisia na punkcie wszystkiego co miętowe i w ogóle zioła wszelkie, herbatki, nawet papierosy. Kompletna wariatka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, platek rozy, z braku faceta widzę taki pożytek, że nie muszę czekać aż ktoś się ogarnie, zrobi coś, co obiecał, tylko robię rzeczy dla siebie, poznaję nowych ludzi.

Ale widzę też, że od wczoraj ludzie chodzą za rączki, z wózkami, z psami i trochę mi żal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja to bym chciała, żeby ktoś mnie pokochał taką jak teraz, bez tego bagażu jaka byłam 8-10 lat temu. To we mnie wywołuje jakiś lęk. Bo niby nie ma obowiązku żeby się spowiadać z całego życia, jeśli chce się z kimś być, ale ja jestem taka w d... szczera, że więcej mi to szkodzi niż pomaga. Nie, no w sumie to jest najgorsze, jak ktoś kogoś wyidealizuje, a potem odepchnie, bo zobaczy, że się mylił.

Dalej rozważam jakie mam szanse u kogoś, kto pasjami ogląda filmy o wariatkach :twisted:

:angel:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, chyba jednak ktoś cię pokocha za to jaka jesteś dziś i nie ma to nic wspólnego z idealizowaniem, bo tej sprzed 10 lat już nie ma i on jej nie zna. Zresztą ludzie to chyba skupiają się na obrazie dzisiaj sobie wykreowanym ukochanej osoby i raczej nie przyjmują do wiadomości przeszłych grzeszków , czy "wariactwa".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi