Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa


Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Davin, pff to nie wpadam :P. Filety też są dobre, czasem lubię filecior ale dorsza czasem lubię w całości w piekarnika bo jest wtedy taki mocno soczysty.

platek rozy, roladek z kurczaka nie jadam bo to za dużo pracy. Lubię sam filet z sałatkami różnego rodzaju i DUŻO koperku :D.

Krokiety z barszczem mmmm pychota i jeszcze z sosem jakimś...

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

RunForrest, no sama bym zjadla wiec jak bede robila to zapamietam ze tez chcesz takie pysznosci i Ci odloze roladke :angel::D

 

blah!, ja teraz jak mam wiecej czasu bo praca niestety tylko dorywcza to czasami pichce takie cuda ale jak pracoiwalam to tylko cuda byly na weekendy.

 

Davin, bo ja lubie jesc :mhm: ale wpadlam na mysl ze sie musze odzywiac nie tuczacymi smakolykami bo juz lata leca :lol: to i metabolizm moze i inny :

 

Aranjani, :********* hey hey :)

Ty tez szalejesz w kuchni ???

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Witajcie ludkowie, których dziś nie witałam jeszcze! :papa:

 

Ale się zrobiło smakowicie na Wyspie... :D

 

platek rozy, Dzięki za przepisik. :uklon:

Sernik zrobię tradycyjny, pierwszy raz z nowego przepisu... :zonk: Cóż to za tajemniczą potrawę z fasoli robisz?

Mięsko na pasztet już dochodzi, a w międzyczasie podam makaron w truskawkach ( ostatnie moje truskawy rozmroziłam ) na obiadek. A potem się zacznie orka, bo trzeba będzie zmielic dwa razy mięsiwo.

Na jutro zostaną do zrobienia tylko sałatki, ale to chłopaki mi pomogą.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Aranjani, krokiety tylko z mięchem :P.

platek rozy, ja nie umiem gotować więc nie robię. Jak teraz jestem w domu to mam "kucharza" i ugotuje co mi się tam żywnie zachce. Jak nie jestem w domu to takie rzeczy tylko w restauracjach bo ja to ani chęci an iczasu nie mam.

Marcin2013, ojj tam post - ja nie obchodzę świąt :P.

Davin, w sumie to nie wiem jak tilapia smakuje ale ja nie lubię takich przekombinowanych potraw rybnych z tego względu, że zawsze mam fazę, że jakąś ość przeoczę...

Lubię rybę bardziej w klasyczny sposób: z cytryną i koperkiem i ewentualnie szpinak ale to tylko do łososia.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×