Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, jasaw, No powiedzcie, co ja bym bez Was zrobiła... :uklon: Jutro przed pracą podskoczę do apteki, bo dziś to już naprawdę doopska nie zwlekę.

acherontia-styx, razem raźniej! :D Kuruj się Kochana!

tosia_j, No taki kraj... Najważniejsze, że papier masz.

cyklopka, grunt, że cel i perspektywa jest, a spokojnie na realizację przyjdzie odpowiedni czas.

Edytowane przez Gość

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, :( lekarz mi też tak mówi, ze to przez to, że ostatnie miesiące żyłam w dużym lęku i zolafren na noc który biorę i chyba mi zmniejszą dawkę zolafrenu

polećcie jakąś psychologiczną książkę? :mhm::uklon:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, Kochana, ja też mam problem z wyrażaniem emocji, nazywaniem ich, nad tym też pracuję na terapii. A nie biorę takich leków jak Ty. Daj sobie trochę czasu i nie porównuj się do pozostałych ludzi z grupy, bo każdy jest inny. Masz prawo taka byc i wymagasz może trochę więcej pracy. Miałabym taki sam problem jak Ty na grupowej.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, Czytam teraz "Ta książka uratuje Ci życie" (A.M. Homes). To jest beletrystyka, ale myślę, że będzie bardzo dobra dla Ciebie na ten czas. Dużo mądrości psychologicznej, trochę humoru i pozytywna aura.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, JERZY1962, 20 osób jest

nooo daję sobie czas i nic we mnie nie pęka, jestem zagrodzona murem, chociaż z ludzmi rozmawiam, a mam problemy mówić na forum wypowiadać się przy całej grupie, lekarzach i terapeutach...

-- 31 mar 2015, 17:36 --

kosmostrada, dziękuje :*** sprawdze za chwile czy jest u mnie w biblio

zarezerwowałam Katarzyna Miller 'Nie bój się żyć'

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, najpierw był nick, a potem awatar. Chciałabym jakiś nowy avek dla odmiany, ale nic tak dobrze nie oddaje mojego stanu... ;) A Ty myślałeś o zmianie avka, bo tylko chyba my z całej Wyspy go nie zmieniamy?

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, wow to dużo wydaje mi sie.

kosmostrada, przeczytałem streszczenie tej książki którą teraz czytasz ;)

Znaczy książkę masz już zaliczoną... :great::mrgreen:

-- 31 mar 2015, 18:43 --

Marcin2013, Hej Marcinie! I co znowu z roboty nici przez ten cholerny deszcz?

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, :papa::papa:tosia_j, ja miałam 3 avatarki w całej mojej kadencji na forum

JERZY1962, tak 20 osób to jest dużo jak na terapię grupową, pierwszy raz jestem w tak licznej grupie terapeutycznej

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, robota nie zając :D a co masz do roboty tak w ogóle? okna do mycia?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CZEŚĆ WSZYSTKIM :***

jestem załamana, remont łazienki sie przeciagnie i nie mam sie gdzie umyć, prawdopodobnie remont bedzie trwał do 20 kwietnia i na sam koniec zamontuja kabine prysznicowa.. ku.rwa

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi