Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, :********

ja tez coś chyba za dużo tych hormonów biorę :( wczoraj zapomniałam klucza do domu i z córą godzinę pod domem stałam w oczekiwaniu na męża ;) tego jeszcze nie grali !!

Dziś wyjeżdzam do rodziców, mamy urodziny bedziemy święytowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, Dzisiaj to jeszcze, ale pamiętam całkowite zacmienie, to dopiero był niepokój...

mirunia, to się cieszę, że dziś komuś się przydałam. Ale człowiek to sobie potrafi wkręcic choróbsko nawet przez zacmienie słońca, nie? :D

No ale niezwykłe okoliczności przyrody już za nami, słoneczko wiosennie świeci, ciepełko się rozchodzi... Umyłam łepek, odżywką pomalowałam pazurki ( jakaś masakra u mnie na wiosnę z paznokciami, ewidentnie czegoś mi brakuje) i teraz przejdę się z futrzakiem trochę fotonów zaliczyc i żarcie mu kupic.

Może kupic coś do łykania na te paznokcie, bo jednak do świeżych warzyw i owoców jeszcze chwila... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to przez zaćmienie ale czuję się okropnie przymulona, jakby lekami otumaniona. Nie mogłam za bardzo podziwiać a miałam ochotę iść na długi spacer, ale był bratanek i on nie chciał wychodzić więc mogłam tylko na chwilę wyjść i popatrzeć.

Witam

-- 20 mar 2015, 13:19 --

Cieszę się bo bratanek coraz bardziej się do mnie przykleja. Zawsze mnie dzieci dosyć lubiły i garnęły, ale z nim jest inna relacja bo z siostrzenicą więcej rozmawiałam, a on jest zamknięty w sobie, ukrywa emocje. Szkoda dzieciaka, bo wychowuje się w nieciekawych warunkach tzn. jego tata jest poważnie chory i chłopczyk ma nie przeszkadzać, a czasem próbuje opiekować się ojcem. Trochę to zabrzmiało strasznie bo bywa różnie, nie zawsze tak dramatycznie bo ma dobry kontakt z ojcem i z nim spędza większość czasu. Może też wpływać nato że nie okazuje, nie mówi o uczuciach fakt że ojciec, a mój brat, jest bardzo zamknięty, powściągliwy, małomówny.

Dziś nie poszedł bratanek do szkoły, wczoraj też nie był, by może dlatego że dostał uwagę. Wieczorem rozbolał go brzuszek i nie chciał iść do szkoły. Biedny, ma zaledwie 8 lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Przespałam zaćmienie.

Wyprostowałam włosy łudząc się, że do jutra wytrzymają ;)

I wychodzę wcześniej, to coś załatwię.

Mam teraz większą dawkę leku, 200 mg, zauważając, że dużo gorzej zapamiętuję i przypominam sobie, czego się uczyłam.

No trudno, nie będzie tak wesoło, jak w zeszłym semestrze, ale grunt, że jakość jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, ja mam tragedię, praktycznie każdy paznokiec rozdwaja się i łamie. Dobrze, że są odżywki z kolorem, to do pracy maluję sobie nimi, żeby choc trochę to zamaskowac. Niepomalowane są po prostu paskudne i nieestetyczne.

Infinity, Hej! No to masz misję Kochana. Bidulek chłopiec... My dorośli jednak mamy łatwiej, bo więcej rozumiemy i łatwiej sobie dajemy radę. Dobrze wiedziec, że komuś jesteś potrzebna i możesz pomóc.

Jak wyszłam to słońce zaszło, zrobiło się chłodno, ale chociaż się dotleniłam i znalazłam na plaży 3 malutkie bursztynki. W tym roku zima była łagodna, nie było mega sztormów, więc i bursztynów nie było. A ja już mam całkiem niezłą kolekcję z zimowych porannych spacerów. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Hej hej Plateczkowa!***** Ja sobie myślę, że może jak te hormony zmienisz, to może lepiej będzie. Ja jednak miałam poważny nawrót od brania hormonów (miały mi wyregulowac i zmniejszyc dolegliwości, a skończyło się na kardiologii).Musisz chyba spróbowac wszystkiego, co daje szansę na ulgę...

A ja zaraz idę robic obiadek, dziś szybciutko - łosoś, ziemniory i brokułki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Dzięki Kochana, zapisałam.

Zebrec, Hej hej! gratuluję egzaminu, to Ci kamień z serca spadł, co?

Teraz chwila odsapnięcia, przed najazdem copiątkowych gości. Obiecałam mojej mamie placki ziemniaczane, więc czeka mnie znowu stanie przy garach. Ja już kcę sobotę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz w domu. Zjadlam obiad i odpoczywam

kosmostrada, :******** rodzinka do Ciebie przyjezdza?

Tak nie wiem czy na innych hormonkach gorzej nie bedzie. Ale i tak najgorzej to mialam zawsze na antydepresiaku ---zadne inne leki az tak mnie nie poniewieraly .

Zebrec, tosia_j, :*******Hey Wam/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie:-*

u mnie życie wolno płynie bez większych zmian... w związku bywa różnie ale mam nadzieję że pokonamy te złe chwile ... chodzę na siłownię od poniedziałku bo chciałam zrzucić parę kg ale poza tym że dużo ćwicze a nie trzymam diety więc waga stoi ale cialko robi się ładniejsze no i weselsza jestem:-) a jeśli chodzi o nerwice... nie biorę leków w dalszym ciągu... różnie jest ale radzę sobie i biorąc pod uwagę wydarzenia z ostatnich miesięcy to jest w miarę dobrze...

a co u Was?

pozdrawiam:-*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam nową książkę. Ale mnie wciągnęła...

cyklopka, uwielbiam morze, widok horyzontu na wodzie i spacery brzegiem, oczywiście poza okresem kiedy nogi nie ma gdzie wstawic, bo ludziska się tłoczą na piachu i z psem nie wolno łazic. A najlepiej gdy poza mną i psem nie ma prawie nikogo. Odpoczywa mi wtedy głowa. No i zbieranie bursztynów, ewentualnie muszelek, kamyków...

mirunia, Wszystkie widzę piękniejemy na wiosnę... :D

Voy75, Nie ma. Coś przekazac? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi