Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :papa:

ja z zakupów to mogę się pochwalić, że kupiłam 75g glukozy, takiej o:

foto.php?m=shop&id=503&f=0&t=2&s=n:mrgreen:

Taki wypas :pirate: a no i 110 na endokrynologa wydałam :mrgreen:

u mnie pod Lidlem to pewnie bitwa od rana była w stylu tych pod Grunwaldem jak się mohery ustawiły i jak znam mentalność swego miasta :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie ponownie!!!

Jestem cała w telepawce, bo dentystka mnie zczapiła, bo lekarstwo tylko uzupełniła i "jak już tu Pani siedzi to zrobimy trójeczkę" :hide: Łeb mnie boli, szczęka boli, nawet nos boli, bo nie pożałowała znieczulenia i teraz nawet nochal mam znieczulony. Palic nie daję rady fizycznie, taka jestem zamrożona. Ledwo zipię po dzisiejszym dniu. Dobrze, że jutro wolne...

Co mi humor poprawia, że przebrałam się po przyjściu z pracy, coby na obcasach nie latac, w moje nowe dżinsory i są super. Viva lidl! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, ja tez utylam ostatnio 2 kilo , albo moze napecznialam bo mam okres a wazylam sie wlasnie wczoraj....Przy lekach to ciezko schudnac , wiem bo biore hormony .

acherontia-styx, :shock: to bedzie problem , a ja dawniej moglam miec krew pobierana milion razy a teraz sie bojam jednego :roll:

kosmostrada Dzielna Dziewczynka! :great::brawo::brawo::brawo: w pon ide do dentystki :mhm::mhm::mhm: i juz sie bojam ale w razie czego bede sobie spiewala "mam benzo w kieszeni" jak mantre to mnie czasami mocno uspokaja , takie spiewanie zamiast zazywania :pirate::lol:

A dzinow jestem ciekawa no!

-- 19 mar 2015, 20:46 --

Ide klasc na wlosy gluta z siemienia lnianego , ponoc dziala cuda i pieknie je wygladza.Moze mam nie po kolei w glowie ale wlosy bede miala sliczne! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Plateczkowa*****, ładnie byś wyglądała w tych spodniach. Jak ja wyglądam ok, a ja chudej doopki nie mam i udko sportowca też, więc nie we wszystkich spodniach mi dobrze.

No to teraz w ogóle już na luziku idziesz do dentysty, tabletki w kieszonce i Królowa Świata! :mrgreen:

acherontia-styx, Oj bidulko! Ale cieszy mnie bardzo, że starasz się z humorem podchodzic do tematu. A z wizyty u lekarza zadowolona jesteś?

-- 19 mar 2015, 20:51 --

platek rozy, daj znac jak Ci to siemię zadziałało, to może też sobie strzelę, a co... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi