Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam teraz radochę, bo te rzeczy, które skompletowałam ostatnio można różnie zestawiać więc dużo ubiorów wyjdzie z tego :brawo:

Zamiast się uczyć na najbliższy sprawdzian przygotowuję materiały na następny, przepisuję tabelkę, to wyślę potem całej grupie :angel:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, hehehe ja tak mam od pierwszego porodu. Jak mnie łupło tak teraz co chwilę mnie boli.

kosmostrada, szalały. Nawet nie wiem co musialo się dziac o 8.00 jak otwierali.

Megi_, Zalatana23, dziecięce wiem ze ok bo tez kupowam piżamy. Teraz faceci moi juz za bardzo w góre poszli ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, powiem ci , że z jakością, to chyba zależy od ciucha. Tak jak w sieciówkach, część rzeczy to po prostu szmaty. Mam z lidla legginsy ( takie ze wstawką w środku jak bryczesy), są nie do zdarcia łącznie z kolorem.

Zalatana23, Hej Kochana! Dawno Cię nie było!!! A co Cię tak połamało, wiesz co to jest, czy myślisz, że to trochę psychosomatyczne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Moja droga h&m to klasa, w porównaniu z reserved... sama tam nie kupuję, ale młody kupił parę koszulek, 3 prania i do mycia okien na wiosnę się nadają. I miałam też parę rozczarowań z zary.

Jak mówiłam, wszystko zależy od ciucha. Myślę, że takie czasy, że chodzi o to, aby się szybko zeszmaciło, coby nowe kupować. Ja czytam z zapałem metki, macam, oglądam a i tak na minę łachową czasami wejdę. Dlatego tak lubiłam lumpka, bo nawet jak coś było nie halo, to za grosze i nie było żal. A teraz w moim lumpku drogo i nic ciekawego nie ma. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja muszę zrobić rundkę po ciuszkach, bo szukam dużo za długiej męskiej koszuli w kratę, żeby ją przerobić na mini sukienkę albo chociaż tunikę :105: Ale to nie w tym tygodniu bo mam teraz kręciołka.

No bo co poradzić, jak każdy nauczyciel i każdy klient myśli, że ja nie mam nic innego do roboty przez cały boży tydzień tylko jej/jego zajęcia :bezradny: A jeszcze spoko by było czasem w domu coś zrobić, albo wyjść do ludzi, żeby całkiem nie zdziczeć :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :********* Hey Slonce :) fajny kroj tych dzinsow , boyfriendy mi sie podobuja chociaz nie wiem jakbym w nich wygladala :)

Megi_, :******** u mnie tez dzwonia jak zly wynik.

Zalatana23, :*********hey , hey , moze nasmaruj sie jakas mascia przeciwzapalna , tak przez kilka dni . Powinno troche ulzyc.

Ja zdolowana. :?Bylam jeszcze u koelzanki w sklepie medycznym ,poobslugiwalam pacjentow , poukladalam towar . Ale humor nie wrocil.

-- 19 mar 2015, 17:19 --

11061253_400525036785407_4851223093849429660_n.jpg?oh=5beb2c1213c16bd5a96016d2faa3055d&oe=5580F963&__gda__=1433612885_b92a27a40795d6e09f738eafce0f85fb uklecilam kolczyki .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, ja cos nie umiem sie niczym cieszyc , jestem ciagle niezadowlona z siebie. Nie postrzegam moich dni jako fajnych i tworczych tylko jako nijakie i bez sensu.

mirunia, :********* widzisz to tez mialas dzienz ajety:)

Ja do fryzjerki wybieram sie po swietach , chociaz wizja swiat mnie przeraza po tych Bozego Narodzenia ktore spedzialam w jakze kiepskiej formie.

Upralam ciuszkolandowe zdobycze i ide zaraz robic spaghetti.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heloł :papa:

Ból trochę zelżał... Już sama nie wiem czy to ból czy jakiś objaw psychogenny, czy jak to się tam nazywa.

Koleżankę z terapii dopadł dziś atak paniki...

Takie to błędne koło, albo lęki albo jakieś bóle :bezradny:

-- 19 mar 2015, 18:46 --

A propos lumpków kupiłam ostatnio dwie super koszulki Nike, takie do biegania czy na rower ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi