Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin2013, jak uważasz. :mrgreen:

Idę pozmywać, wziąć prysznic i powoli będę zbierał się do wyjścia. Miłego wieczoru wszystkim!

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bynajmniej sie nie dziwie ze ludzie popelniaja samobojstwa , bo coz toz a zycie z meczarnia codzienna?

Wolalabym nie chodzic ale m iec zdrowa glowe , mam koelzanke ktora jest modelka a jest na wozku i zadowolona z zycia , slicznie wyglada , ma grono znajomych , jezdzi w rozne miejsca a ja z moja glowa mam czasem problem zeby wyjsc do sklepu obok.

Moze to dziwne co pisze ale tak bym wolala.

Edytowane przez Gość

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kamilko, sądzisz, że ci ludzie nie mają problemów psychicznych? Oj mają i to potworne. Mam znajomego, który w wypadku stracił obie nogi i jeżdzi na terapię od czasu wypadku-4 rok, ratował się jak mógł. Jest w niezłej formie...ale nie jest Mu łatwo.

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, przynejmniej pewnie leki moga brac a ja nic nie moge . Ja musze pokutowac na tym swiecie bez zadnych wspomagaczy bo moj organizm taki wredny jest i bezsensowny.

Mam kolege po wypadku , jezdzi na wozku , o\gromne ma wspracie od rodziny , ma psychologa , ma i leki i on lepiej funkcjonuje jak ja .

Edytowane przez Gość

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, łatwiej jest się czegoś uchwycić, bo to daje nadzieję, że wraz z ustaniem przyczyny, wszystko co złe minie...

-- 13 mar 2015, 18:02 --

platek rozy, mój też i jakoś wychodzę powoli z tego ;)

-- 13 mar 2015, 18:03 --

Zacząl się 316 odcinek Szpitala w TVN, chyba w nim ma wystąpić cyklopka/?/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nienawidze takiego zycia , nienawidze ,nienawidze!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ide , nie chce juz truc .

Trzymajcie sie i milego wieczoru :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech. Ciekawe czy dożyję tych studiów... Jeszcze pół roku... Z drugiej strony już tyle wytrzymałem... Nie mogę się poddać. :roll:

Ta monotonia i samotność mnie zabijają od środka.

It's unfortunate that when we feel a storm

We can roll ourselves over when we're uncomfortable

Oh well, the devil makes us sin

But we like it when we're spinning in his grip

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, widziałam Ją /chyba?/ w TVN-owskim programie Szpital :D Ciekawe, czy nie pomyliłam się-zobaczymy co powie sama cyklopka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Wszystkim!!!

Dziś nawet słońce na poranny spacer z psem mnie zaszczyciło, ale zimno było jak cholera, żałowałam, że nie włożyłam puchówki.

Piardł mi lapek i już myślałam, że tylko Was będę czytac na telefonie. Ale rada "technicznej" koleżanki i voila jestem.

Byłam dziś z koleżanką na kawie i owsiance ( tak, poszłyśmy na owsiankę poranną), pojechałam z nią też na zakupy i kupiłam sobie - wprost szaleństwo -skarpety. Czy u Was w domu też jest czarna dziura wchłaniająca pojedyncze skarpetki? ;)

platek rozy, Plateczkowa Kochana, będzie lepiej tylko musisz w to uwierzyc i zaakceptowac to, jaka jesteś. Jest ciężko, wszyscy to rozumiemy , bo też to czasami przechodzimy. Może Słońce poszłabyś na jakąś grupową terapię , taką dzień w dzień, coby wyrwac się ze stagnacji, nabrac wiatru w żagle? Dałaś mi wiele nadziei i wsparcia jak przyszłam na forum swoją siłą, wierzę w nią!

mirunia, Kochana martwiłyśmy się, dobrze że jesteś! Biedny karczek, wiem jak to jest, bo siedzę nawet teraz na łóżku oparta na poduchach, żeby dac odpocząc kręgom. Nie wiem, czy to pora roku, zmiennośc pogody, ale wiele kręgosłupowców teraz cierpi. Mój monsz właśnie leży w łózku, nasmarowany, wełną owinięty, na ketonalu, bo ledwo chodzi z bólu.

-- 13 mar 2015, 21:14 --

inmate, dożyjesz! ;)

jasaw, a ja nie wiedziałam , że dziś ten program i nie widziałam :why: Są powtórki?

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, witaj :D Ja nie wiem czy są, ale podejrzewam, że tak. Zresztą w TVNplayer na pewno są. To był 316 odcinek, mnie się przypomniało, gdy przełączałam programy i akurat zaczynał się on. Nie oglądam tego paradokumentu, ale chciałam zobaczyć naszą Koleżankę-pamiętałam Ją ze zdjęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka kochani:*******************************

ja tez chciałam zobaczyć cyklopke naszą

paczałam na wczorajszy odcinek a dziś po terapii zajęłam się malowaniem -mały remont

jutro jade poznać koteckę :105::105::105::105::105::105:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi