Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hania33, a opisywalam jak pani doktor mnie potraktowala ostatnio , jak jej powoedzialam ze spamilan to nie jest lek ktory mi pomaga i jak sie na nim czuje to mi oznajmila ze na trzy miesiace mi proponuje zamkniecie w psychiatryku skoro sie zle czuje.

Szukam innej lekarki.

Oraz stalej pracy ;)

A kolezanka mi zaproponowala prace w Niemczech przy opiece nad starsza osoba...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, tak tylkoz e ja jezyka nie znam , wiec przxede wszytskim to bym musiala sie nauczyc i dwa , osoba jest lezaca wiec trzeba ja dzwigac a ja nie moge przy tym kregoslupie . Praca by byla na dwa miesiace w zastepstwie , zarobilabym 13 tysiecy. No i dla mnie odpada autokar , musialabym jechac pociagiem badz samochodem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, ale dla mnie to glupota , jechac do obcego kraju do pracy bez znajomosci chocby w podstawowym stopniu jezyka .... Jestes wtedy calkiem zdana na innych a w dodatku jak sie z nimi dogadac? Trzeba umiec sie dogadac , nawet chocby z ludzmi u ktorych pracujesz. A nie byc jak niemowa.

Sfrustrowana z a c hwile bo nie wiesz co do ciebie mowia.

-- 05 mar 2015, 10:40 --

hania33, kolezanka miala taka sytuacje ze musiala wezwac pogotowie dla osoby ktora sie opiekowala bo ta dostala zawalu i co zrobisz jak nie znasz jezyka????? jak to opiszesz przez telefon????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie **** wiercenie sąsiad mnie obudziło, ból gardła , sparzyłam sobie szałwię i popłucze gardzioło

wczoraj rodzinnie debata na temat kotka, chyba się uda i będę mamą kociaczki :yeah: to mnie trzyma przy zyciu :D

polecam kto nie oglądał jutro o 22 tvn http://www.filmweb.pl/film/Dziewczyna+z+tatua%C5%BCem-2011-565637# megaśny film!!!! obejrzę sobie trzeci raz :D:105::105:

film Finchera na podst. kryminału ze Skandynawii

na niedziele szukam przepisu na sałatkę i ciasto, jakbyście mogli pomóc jakieś pomysły będę wdzieczna ;)

chyba zrobie jabłecznika z nowego przepisu, ale jasaw nie smakował z tego przepisu , zależy mi , by było niedrogo...hmmm może sałatka oliwkami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi