Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

daliscie czadu przez weekend :)

platek rozy, chcesz pieska widze? :) ja mam dwa. Chciałam drugiego ze schroniska, ale trafilismy zawsze na jakies "ale". Wzielismy grzywacza chińskiego z hodowli (owłosionego,nie nagiego) i jest to najbardziej miluśiński pies jakiego znam :) ciagle sie przytula, ciagle sie kładzie kolo kogoś i tylko łapką zaczepia żeby ją pogłaskać :)

amelia83, cudownie, ze miałas miły dzień.

Ja miałam trudny weekend :( niby nic sie nie działo a samopoczucie okropne...

Mam mega problemy ze spaniem i nie wiem juz jak sie ratowac :( budze sie w nocy czesto, bez powodu. A jak nad ranem juz sie obudze to za nic nie potrafie zasnąć. Albo zasypiam na minute...męcze sie strasznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Megi_, :******** tak chce wziac pieska , moze nie bedzie mi wtedy tak samotnie.

Zobacze jeszcze ktorego bo poki co to sama nie wiem , najchetniej bym wziela wszytskie :why::?

Ja zaraz do Madzi a czuje sie jak idz stad i nie wracaj.

Megi_, Mnie swego czasu na spanie bardzo hydra pomagala , bralam sobie z pol godziny przed polozeniem sie do lozka i spalam na niej. Ona jest fajna na poczatku bo mocno dziala , pozniej dzialanie slabnie ale jest lekiem bezpiecznym , dostaja go nawet malenkie dzieci na swiad, koelzanki coreczka brala ponad rok w syropku , bo miala atopowe zapalenie skory i pomagala jej hydra wlasnie na swedzenie ciala.

Szkoda ze na mnie hydra juz nie dziala , musialabym pol butli wypic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry !!!

Megi_, od dawna masz problem ze spaniem? Ja taki problem miałam jesienią i dostałam mirtę na spanie. Hydroxizina nie działała na mnie nasennie. Teraz śpię dobrze, czasami zdarza mi się wybudzenie, ale zasypiam z powrotem.

Nie będziesz miała problemu z wybudzeniem. Megi, pracujesz, uczysz się?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, sorry, ale chyba umknęło mi gdzieś, że pracujesz :D

Ja mam podobnie ze snem, nie w każdych warunkach śpię dobrze, ostatnio tylko na mircie.

Najlepsze czasy na sen były w młodzieżowych, szkolnych latach, a później różnie.

Wypróbuj w weekend hydro, jak radzi Płatek :D trzeba się kiedyś wyspać!

platek rozy, cześć Płatuś!! Dzisiaj czuję się w kratkę, jestem w pracy, ale najchętniej poszłabym do domu :(;)

Raniutko było w miarę dobrze, później jakieś przymulenie, a teraz ospałość. Wszystko zgodnie z pogodą u mnie :bezradny: Rano było piękne słońce i od razu lepiej, a teraz popadało, pochmurno i sennie... małe zawroty.

Widocznie duży spadek ciśnienia :bezradny:

Kamilko trzymaj się jakoś u Madzi, pomału dasz radę, jeszcze trochę i pójdziesz do domu.

Marne dni ostatnio mamy, ale to przedwiośnie też ma duży wpływ na nasze nastroje. :time: Jesteśmy nadwrażliwe :mhm:

-- 02 mar 2015, 12:26 --

Marcin2013, cześć :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka

Marcin2013, co z mama?

ja byłam złożyć papiery w pcpr , ja śpię dobrze ale po neuroleptyku zolafrenie,

odważyłam się sama pospacerować po parku co mnie jakos napawa lękiem tak sama, bez psa :bezradny:

poszłam poszperać w lumpku coś tak upatrzyłam ale dziś za drogo bo dostawa może pojde jutro lub w środę

u mnie się teraz chmurzy i chyba będzie padać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, hejka jak się czujesz

chyba dobrze ostatnio u Ciebie ;):?:

ja dziś domowo raczej spędzę, może poczytam, za tydzień zaczynam terapię i skończy się lenistwo i będę wstawać po 5:30 na jutro mam zaplanowany dzionek z koleżanką,

-- 02 mar 2015, 12:52 --

Zebrec, to wszystkiego najlepszego, zdrówka i saaaamych dobroci :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, Cześć Karinko

Czuje sie lepiej a z drugiej strony jestem zmartwiona sytuacja w domu,

mieszkamy z ojcem alkoholikiem który sie nad nami zneca i przez to mam doły.. :(

-- 02 mar 2015, 13:54 --

amelia83, karinko ja w zeszły roku chodziłam na 3 miesieczna terapie na oddziale dziennym i było fajnie.. tylko że ja nie musiałam aż tak wczesnie wstawac :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, to podobnie jak u mnie , tylko ja psychoterapie miałam 2 razy w tygodniu po 1h a reszta to były inne zajęcia, w czwartki były wycieczki np do kina albo do muzeum

-- 02 mar 2015, 14:06 --

Marcin2013, Cześć Marcin, przykro mi z powodu Twojej mamy

marcin jakie leki teraz bierzesz? Jak nazywa sie ta lekrka do której chodzisz w Proszowicach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi