Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY1962, a ja jeszcze ze 4 lata temu....Nie sadzilam ze zaburzenia psychizne to takie okropienstwo.

-- 27 lut 2015, 20:05 --

Nie jestem już młodą dziewczyną, która wierzy, że należy jej się od życia to, co najlepsze. Po prostu n i c ci się nie należy. Parę razy możesz mieć szczęście i spadnie ci z nieba to czy owo, przypadkiem , ale większość rzeczy musisz wywalczyć sobie sama i możesz się cieszyć, jeśli dostaniesz połowę z tego, co chciałaś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemacie ;)

Siedzę nad notatkami na jutrzejszy egzamin i udaję, że się uczę 8)

platek rozy, trzeba wierzyć, że będzie lepiej ! ;*

mi też się w ostatnich dniach kilka rzeczy posypało, ale staram się nie tracić nadziei i myśleć pozytywnie.

Dobra, to wracam do jakże wymarzonego piątkowego wieczoru nad notatkami :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, lęk związany z brakiem pieniędzy tez aktualnie przeżywam i spędza mi sen z powiek :***

witam wieczorowo, goście pojechały, zapaliłam, byłam wściekła na siebie, poprosiłąm, żeby mi kupili, ale postanowiłam, że nie będę się teraz katować z tego powodu, zdołowałam się, ze rozmowy z mamą o kotce nie maja sensu, gdyby był kot to bym nie paliła

znajdę bardziej odpowiedni moment na rozstanie się z fajeczkami i tak jestem na siebie zła, ze jestem słaba, ze mi się nie udało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, niedawno wróciłam, myłam gufke i jadłam jedzenie.

Od rana praca ciężka i fizyczna w Zakopanem, w drodze powrotnej odwiedziliśmy kolegę taty, bo on się raczej z domu nie rusza, bardzo zajęty człowiek, musi drzewo rąbać i kota karmić, potem jeszcze zakupy i tak zeszło od rana do wieczora.

Ale dostałam piwo miodowe, nieznane mi wcześniej marki - do degustacji :great:

Myślę co by tu teraz, chyba po prostu sobie obejrzę komedię w TV leżąc w łóżku, to bardziej odpocznę niż przy graniu albo czytaniu.

-- 27 lut 2015, 21:23 --

Cześć, niedawno wróciłam, myłam gufke i jadłam jedzenie.

Od rana praca ciężka i fizyczna w Zakopanem, w drodze powrotnej odwiedziliśmy kolegę taty, bo on się raczej z domu nie rusza, bardzo zajęty człowiek, musi drzewo rąbać i kota karmić, potem jeszcze zakupy i tak zeszło od rana do wieczora.

Ale dostałam piwo miodowe, nieznane mi wcześniej marki - do degustacji :great:

Myślę co by tu teraz, chyba po prostu sobie obejrzę komedię w TV leżąc w łóżku, to bardziej odpocznę niż przy graniu albo czytaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi