Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin2013, bo jest bardzo ładną brunetką, z tego co zdążyłem się zorientować! A panie lubią eksperymentować z kolorami i się potem człowiek gubi. :D

O, i jeszcze te końcówki oraz kruszenie się - znam się na tym, jak nie wiem co. :roll: :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin zreszta teraz te farby wcale nie są tak lagodne jak mówią.Np.Palette jest farba metaliczna na która uodparnia się włos i efekt jest taki ze cięzko jest połozyc inny kolor gdyz nie wchodzi w niego. Najlepiej ziołowe alez nimijest troche roboty bo czasami za pierwszym razem ledwo co złapie no i wiadomo wtedy cena tez znacznie w górę idzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja ostatnio ścielam ponad 4 cm, ale dobrowolnie pozwolilam fryzjerce dzialać . Moje sa na długość do szczytów łopatek więc też nie za długie :roll:

-- 27 lut 2015, 14:07 --

i_am_a_legend, powiem Tobie że nie sadzilam że rudy może być tak pięknym kolorem :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, nie marudź, mnie też nikt tu nie zauważa i nie narzekam! :D:papa: Tu chodzi o to, żeby po prostu wejść, być i wyjść. To czasem takie oczyszczające i pozwalające odpocząć psychicznie. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi