Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hej

Marcin2013, nie za dobrze Tobie ;)

amelia83, najwazniejsze że się nie łamiesz :great:

PannaNatalia, ja mialam podobna sytuację. Z tym że co prawda dzwoniłyale do innej dziewczyny o tym samym imieniu i nazwisku co ja ( a że dziewczyna nie odebrała to nie zauwazyły ze pomyliły się :shock: ) Moja T przez kilka wizyty zapominała przynieśc opisanego testu co robi sie na początku- tez zrezygnowalam ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, JERZY1962, Marcin2013, :***

wzięłam się coby nie myśleć o pirdołach

sesja jogi wstałam jak połamana nie ćwiczyłam już 3 dni, od razu lepiej, wyschły mi kudły :P ogarnęłam pokój

chciałam przesadzac kwiaty ale mama twierdzi żebym poczekała jeszcze tydzień

to herbatke piję w ulubionej filiżance :105:

Enii, od kiedy siedzisz w domku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, od wczoraj ale oficjalnie od dzisiaj (wczoraj day off :D to i do lekarki poszłam bo tak to nie ma szans) Antybiotyk tylko w czasie wysokiej gorączki mam.

U mnie w mieszkaniu to mało kwiatów bo kotka lubi je jeść. Trawę dla kotów jej kupiłam kilka razy to nawet nie skubneła :?

Marcin2013, niby mozna ale wiesz jak to w domu zawsze znajdzie się cos do robienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, bo jest bardzo ładną brunetką, z tego co zdążyłem się zorientować! A panie lubią eksperymentować z kolorami i się potem człowiek gubi. :D

O, i jeszcze te końcówki oraz kruszenie się - znam się na tym, jak nie wiem co. :roll: :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin zreszta teraz te farby wcale nie są tak lagodne jak mówią.Np.Palette jest farba metaliczna na która uodparnia się włos i efekt jest taki ze cięzko jest połozyc inny kolor gdyz nie wchodzi w niego. Najlepiej ziołowe alez nimijest troche roboty bo czasami za pierwszym razem ledwo co złapie no i wiadomo wtedy cena tez znacznie w górę idzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi