Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, masz randkę z menszem przy lampce wina? Suuuper, grunt to pielęgnowanie uczuć i uciekanie od rutyny!

Tylko nie zapomnij się ładnie wystroić i mile zaskoczyć :D Czyżby to była jakaś mała uroczystość, czy spontan? :brawo:

Udanego wieczoru :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Dzięki Kochana! Uroczysty powrót do dawnych zwyczajów. :smile: Dobrze "przegaduje się" związek poza domem w innym otoczeniu. Lubię takie podsumowanie, odświeżenie, raz na jakiś czas. Dawno nie wychodziliśmy na jednego ( no chocby z uwagi na mój stan), ale muszę próbowac powrotów do normalności... Nie chcemy w weekend, bo za dużo luda. Mam nadzieję, że jakoś się ogarnę.

Więc jeśli jutro rano będzie mnie jak dziś bolec głowa, to przynajmniej będę wiedziała dlaczego... ;)

Ok. 9tej powinien wrócic z pracy, więc idę makijaż zresetowac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, no, jesteś! Zjadłaś kolację, zjadłaś, czy znowu będziesz mi zabierać? ;>

-- 26 lut 2015, 21:39 --

kosmostrada, no nie zachęcaj go... Może uda mu się coś napisać. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, no, jesteś! Zjadłaś kolację, zjadłaś, czy znowu będziesz mi zabierać? ;>

Usiłujesz mi zakomunikować, że tęskniłeś? Ta, jasne :lol: Zjadłam, zjadłam, ale i tak będę Ci zabierać 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, i tak wygląda całe moje życie, ciągła tęsknota! Tęsknota i jedzenie. ;)

kosmostrada, mnie pismo obrazkowe nie kojarzy się z inteligencją, ale co kto lubi. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi