Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

A ja dzis calyd zien poza domem :)

Najpierw praca u Madzi , pozniej wpadlam z jadlam obiad , poszlam do sasiadki (ma zlamana noge) posioedzialam u niej , a nastepnie poszlam na maseczke spa do kolezanki kosmetyczki i od godziny szostej siedzialam tam do teraz , byla masa smiechu , rozmow , zrobilysmy nawet ciasto "czarny lad" . Dostalam od niej sliczny blyszczyk do ust oraz sukienke , biala czarna ze wstawkami skorzastymi :105::105:

Jestem bardzo zadowolona z mojego dnia.

Dobranoc Kochani :papa::papa: spijcie dobrze :) ja ide do kapieli :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Właśnie wróciłam z biblioteki (mają dziś sobotę pracującą) i spaceru z psem. Spotkałam po drodze koleżankę i leniwie posnułyśmy się zaglądając do ogródków, sprawdzając u kogo wylazły już przebiśniegi. W jednym nawet były krokusy. Wiosna!!!! Ja wiem, że jeszcze mogą byc śniegi, mróz, ale nieważne. Dziś jest po prostu pięknie. Gdyby nie to, że muszę robic obiad, to nie wracałabym jeszcze. :105: Czuję się trochę zamulona, zmęczona porannym sprzątaniem, ale to też nieważne. Posmak wiosny daje mi chęc do życia.

Dziś na obiad min. sałatka polecana przez Amelkę :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzę wściekła od rana. Nie wiem co wpływ, w sumie nie czynniki zewnętrzne, bo mam z tym problem od kilku dni.

Poszłam na spacer z Zuśką. Przebiegłam się, pogadałam do Zuzy. Było fajnie. Po powrocie zrobiłam miejsce w szopie bo dowieźli drewno. Porąbałam, poznosiłam. Rozpaliłam w piecu. Teraz usiadłam z kawą i czuję że nastrój spada na łeb na szyję. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponownie się witam:*****

kosmostrada, daj znac czy smakowała :)

izaa, :D

Infinity,

tez byłam w bibliotece, mam 2 książki w tym Carr prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie słynna :D

upiłam pestki słonecznika, owoce, żeby podgryzać i trochę poprasowałam, oagrnęłam

i czytam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czsc

Zwsze jak czytam posty Platka to mm wrazenie ze ja nie zyję tylko wegetuje

dlaczego kochana ?

ja często jak czytam jak inni są aktywni a ja mam gorsze dni albo ciut gorsze to też biorą takie myśli, bo się porównuje i to dodatkowo osłabia, zamiast robić swoje i tyle ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja dziś upiłem orzechy i migdały, też dobre! :) I chyba zaraz zacznę oglądać "Breaking Bad" - podobno dobre, tylko obawiam się, że jak mi się spodoba, to obejrzę wszystkie sezony po kolei i przez tydzień nic innego nie będę robił. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi