Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zakochanie to piękna rzecz. Oczywiście, jeśli dany obiekt zakocha się również w nas. :yeah: Inaczej bowiem doświadczać będziemy cierpień młodego Wertera, a któż by tego chciał!

Nienawidzę tego stanu :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, uspokój się :!: No co za zblazowana istota nam się tu trafiła. Rzeknij imię tego, który Cię tak skrzywdził, a na pewno nie nazwę tak swego syna przyszłego!

A masz już potencjalną matkę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, matkę ma się tylko jedną. Nie nazwałbym mojej potencjalną, to zwykła mama, realna, życie jej zawdzięczam.

A Ty masz jedynie potencjalną matkę? :angel:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, matkę ma się tylko jedną. Nie nazwałbym mojej potencjalną, to zwykła mama, realna, życie jej zawdzięczam.

A Ty masz jedynie potencjalną matkę? :angel:

Pytałam o matkę Twojego przyszłego syna... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytałam o matkę Twojego przyszłego syna... :roll:

Czyli o przyszłą matkę mojego przyszłego syna, którego będę miał w przyszłości! Trzeba doprecyzowywać pytania... Mam ją w głowie i sercu, jeszcze się nie zmaterializowała, ale jestem dobrej myśli. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, nie, wyluzowałam i dobrze mi z tym. ;) Rano ciutkę ogarnęłam, bardziej żeby się zając przed wyjściem, psa po spacerze powierzyłam menszowi i poleciałam na spotkanie z koleżanką. Na luzie, bez śrubki w tyłku, bo nawet do psa nie musiałam się spieszyc. Wróciłam tak, żeby zdążyc zrobic obiad. Jedyny minus - nie poszłam do biblioteki.

Zawsze Ci przechodziła ta szyja, miejmy nadzieję, że szybciutko to nastąpi i tym razem. Ale Słonko -weekend, odsapniemy! Mam nadzieję, że przyniesie nam odpoczynek zwłaszcza psychiczny. A ty trzymaj się w ciepełku, a zwłaszcza szyjkę!

Zaraz mam jak zwykle gości, wpadnę pewnie późno już w piżamce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Ja za Tobą też nie. Daj sobie spokój, co?

Ty daj sobie spokój, sam zacząłeś do mnie pisać i to jeszcze w takim tonie, jakbyś mnie wyrzucał stąd, więc sorry, ale... Bez komentarza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, aktywnie spędziłaś dzionek z koleżanką i to się najbardziej liczy! Spotkanie z kimś bliskim, na pogaduchach dają więcej korzyści i pozytywnej energii, a do tego słońce i od razu lepsze samopoczucie.

Gość się kochana w piątkowy wieczór i przylatuj tu do nas w tej piżamce :D i opowiedz co dobrego przygotowałaś na dziś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi