Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się na szybko witam i żegnam, bo sobie chyba pójdę w łóżku czytać.

Potańcowałam dzisiaj, chociaż to tańcem nazywam umownie, bardziej to był Głupi Chód. W każdym razie coś tam zaczęłam rozumieć, prowadząca mnie pochwaliła :brawo:

Umówiłam się kolegą na koncert, będziemy się w maju tłukli do Czech pociągiem jak za starych dobrych czasów.

Jutro do kuzynki i do dzieciaków jak było powiedziane, a w sobotę spotkanie z nowymi kolegami.

Chciałabym, żeby mnie wyobraźnia za daleko nie ponosiła, ale lubię tak sobie myśleć, że kto zrozumie wrażliwego romantyka o specyficznych zainteresowaniach, które rzadko idą w parze? :105: Tylko ja :uklon: Hej, niektórzy lubią wariatki! :hide:

Więc jakby mnie nie było na forum, to znaczy, że czytam albo spotykam się z żywymi ludźmi :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Kochana za wariatkami sie szaleje ! ;) Wiec musi byc cos na rzeczy !Milych spotkan i weekendu ! :******** Buziaczki

DarkMaster, kurde moj jest nieszkodliwy dla innych , on tylko mnie szkodzi :D wez , nie boj sie smagnij go baciorem i kaz byc grzecznym :D moze Ciebie poslucha :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, platek rozy, ja też kcę z wami... :D

cyklopka, Ok, listę obecności masz podpisaną... ;) Napisz koniecznie jak było w sobotę ( aż sama się ekscytuję ;) ) Trochę wiadomości ze świata żywych zawsze w cenie!

DarkMaster, ledwo nogę wstawił, już chce panowac... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi