Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY1962, Tak sobie pomyślałam, że ci napiszę, że moim zdaniem naprawdę nie musisz się wstrzeliwac w tematy ( a czasami trudno, zwłaszcza gdy gadamy o lakierach do paznokci ;) ), po prostu pisz jak się czujesz, co robisz, tak jak Ci napisała Mirunia. Ja uważnie wszystkich czytam, nawet jeśli nic nie odpisuję. Jesteśmy swoistym gronem towarzyskim i mnie naprawdę interesuje, co się u Ciebie dzieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, i nie boi sie mama tych omdlen>? ja bym juz miala lęki nie do ogarniecia.

Tratwa dla chomika :D

JERZY1962, ale ja dawniej taka nie bylam a teraz nie umiem byc ju z inna . Choroba mi zabrala cala radosc .

Zreszta sam wiesz.

-- 11 lut 2015, 21:42 --

JERZY1962, dokladnie , tak jak Ci Kosmo nasza napisala :) pisz co u Ciebie , kazda z nas tak robi :) ja tez czytam kazdego:)

Jestem z Wami tutaj bardzo zzyta :oops::oops::oops::oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, jeśli cię to przekonuje, to spróbuj. Ja jestem za spróbowaniem wszystkiego, żeby się z tego bagna wydostac. Mogą zadziałac różne rzeczy , dla każdego inaczej, oczywiście pod warunkiem, że wierzymy że zadziała, ta wiara ma przecież wpływ nawet na farmakoterapię.

-- 11 lut 2015, 21:53 --

platek rozy, Mama jest lękowiec, ale taki co robi dużo hałasu, zamieszania, doprowadza wszystkich do paniki, a sama świeża- rześka. Więc boi się, ale bardziej jej dentysta. :D Znalazła sobie teraz dentystkę ( nawet na NFZ), która jej robi zęby na leżąco i mówi że jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, taki napis zobaczyłam ostatnio na koszulce w h@mie:

I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not" Kurt Cobain

Bardzo mi się spodobało, kupiłabym ją choc jest z działu męskiego, ale za staram na rozciągnięte koszulki z dziurami :D

detektywmonk, Bo im się zbroje wrzynają, a nie wypada cały czas mówic scheisse... :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Młody przed chwilą postanowił sobie podgrzac naleśniki, robił to ciu za długo i teraz słyszę jak je pozera, bo tak chrupie... :lol:

I tak podśmiechując, żegnam się z Wami, idę polac na siebie trochę ciepłej wody i zaginąc w mydlinach. Potem poczytam. Do jutra , dobrej nocy!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PannaNatalia, też Tęsknię za moją przyjaciółką z dzieciństwa, tłumaczę sobie, że to z powodu jej problemów ten brak kontaktu.

W ogóle jak miałam depresje to chyba że dwie osoby prosiły moją mamę o mój numer, bo ktoś miał zadzwonić, oczywiście nie zadzwoniły, ale tak bardzo łaski nie robią...

Jeśli ja potrzebuję kontaktu ze światem, to wiem że sama muszę do niego wyjść.

-- 11 lut 2015, 22:02 --

platek rozy, ok, rozumiem. Ja co prawda nie mam nerwicy, ale mam trochę lęków (kuchenki gazowe np.) i natręctw (wybieranie różnych rzeczy ze zbiorowości i drapanie głowy do krwi). Osobiście wolę iść do dentysty niż do psychiatry. Jakby ktoś się ze mną zamienił, to by było super. ;)

Ja lubię zdrapywać strupki ;>

U dentysty dawno nie byłam, w dzieciństwie się dużo nacierpiałam ze strony zębów mlecznych. Ból zwykle wzmocniony bodźcami dźwiękowymi i zapachowymi.

-- 11 lut 2015, 22:04 --

A psychiatra mi zawsze mówi, że jestem ładna i śmieje się z moich komentarzy :lol:

-- 11 lut 2015, 22:39 --

Infinity, komu pomarudzisz, jak nie nam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, Tak sobie pomyślałam, że ci napiszę, że moim zdaniem naprawdę nie musisz się wstrzeliwac w tematy ( a czasami trudno, zwłaszcza gdy gadamy o lakierach do paznokci ;) ), po prostu pisz jak się czujesz, co robisz, tak jak Ci napisała Mirunia. Ja uważnie wszystkich czytam, nawet jeśli nic nie odpisuję. Jesteśmy swoistym gronem towarzyskim i mnie naprawdę interesuje, co się u Ciebie dzieje.

No ja się mogę zawsze wstrzelić z wyniesieniem połowy Rossmanna. Miła obsługa, pani mi pokazała, na której półce nie ma kleju do rzęs, ale szminki wybrałam sama. Dla odmiany kolory nie kontrastujące z twarzą (nude), bo podobno w tym sezonie.

Henna wczoraj zrobiona, włosy minimalnie rozjaśnione.

Jeszcze maseczka dzisiaj była i poukładałan na komódce i w szufladzie.

Nic się nie pouczyłam, jestem oficjalnie pustą blondyną ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi