Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kertyl, tak, dzisiaj mamy interwencję kryzysową, ale praktycznie to jest najspokojniejszy wątek na forum na takie luźne rozmowy.

1541820-bigthumbnail.jpg

-- 11 sty 2015, 21:35 --

No nic, idę sobie jeszcze pograć ostatni raz w tym tygodniu, bo od jutro "kuję" (nie umiem kuć), muszę powalczyć o stypendium, akurat z zaoszczędzonych pieniędzy bym miała na kurs tańca i na rajstopy :yeah:

I jeszcze sobie poczytam, ale mi ciężko idzie, nie mogę zapamiętać nazwisk bohaterów i z każdym rozdziałem zastanawiam się o kim czytam. Norweskie kryminały jego mać.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, na Idzie byłam w kinie, dla mnie nuda...albo za trudny dla mnie ten film :?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, Dobry Wieczór Karinko :D Trzymasz się jakoś?

Ida to trudny film, próbowałam oglądać, ale nie miałam odpowiedniego nastroju i zrezygnowałam. Zamierzam jednak go obejrzeć.

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, :**** buzi Kochanie Moje, ja raz niby cos rusza ku lepszemu, a za chwila beznadzieja ...kumasz..i tak w kółko, ale w czwartek byłam u mojej doktor, szukamy grupowej terapii dla mnie tzn. oddziału dziennego w okolicy póki nie zacznę tej indywidualnej ....ale dziękuję ci za wszystko, TY wiesz za co... <3

a jak u Ciebie?

ja dopiero dzisiaj na chwilkę dłużej mam net

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Wiesiu, wyraźnie poza uzależnieniem od leków, cierpisz z powodu samotności-nie mylę się, prawda?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, Karinko Kochana, rozumiem Cię doskonale, zresztą jak większość Forumowiczów.

Ale pomyśl, jak bardzo jesteś silna, walczysz, nie poddajesz się, mimo cierpienia :great:

Gdyby udało się z tą terapią, byłoby super :!::!:

Nie dziękuj mi...sobie wszystko zawdzięczasz, a słowa ludzi, którym na Tobie zależy, mogą Cię jedynie mobilizować, bo cóż więcej mogą...

-- 11 sty 2015, 21:55 --

wieslawpas, Wiesiu, wiem, bo mi kiedyś mówiłeś o tym, a Ty wiesz, że to konieczność...musi być gorzej, by było lepiej w Twoim przypadku, przecież rozumiesz to doskonale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podejmij męska decyzję i zgłoś się do szpitala, nie zwlekaj...

-- 11 sty 2015, 21:56 --

wieslawpas, pomogą Ci, na pewno!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam czasu teraz czytać całej ksziążki ale cię podziwiam musisz się zmobilizować i pokonać tę chorobe ludzie z raka wychodzą a ty nie chcesz nawet spróbować pujść do szpitala zrub coś przeciw swojej woli i jutro idz do szpitala zrób to nawet dla rodziny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi