Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

ja wpadłam tu wczoraj na chwile, widziałam tylko post wiesia z tym testamentem i teraz od pół godz jestem i nie jestem w temacie co się działo przez ten czas.....

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie zgadzam sie z platek rozy, acherontia-styx, veni_vidi_vici_80, Zebrec, amelia83 to ze ktoś nie zamula po tematach to nie znaczy ze jest kurna super.

tak samo samobójca nikogo nie informuje. bardzo nieładnie ze do ostatniej chwili czekales na nasze reakcje

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, platek nie denerwuj się kochana! Ja to już mu jakieś parę postów temu usiłowałam wytłumaczyc, że nie po to jesteśmy na spamowej, żeby tylko i wyłącznie jęczec i wszyscy tutaj mamy swoje problemy.

Na spamowej się wspieramy, odpczywamy, dajemy energię, pobieramy ją , cieszymy się, smucimy, gadamy o dupie Maryni, ale wszyscy jesteśmy chorzy!!!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no bo tak jest a ktos mi bedzie zarzucal ze lae ja mam problem ze wody nie mam.

Zatrzeslam sie az!

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, koleś ja choruje od 13 lat, wszystkie leki brałam, 3 terapie grupowe i 3 indywidualne, wielu psychiatrów po drodze....ty piszesz ze przerobiłes 4 leki....chłopie.... to nie koniec świata....zgłoś się do lekarza, gdziekolwiek....

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argish, podobno zabijanie mocno boli wiedza od niedoszłych bo odratowanych.

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 leki, pytanie tylko jak długo brane i czy regularnie.

Pamiętam jak Wiesław pisał w tematach lekowych chyba o każdy lek i skakał z nich, z jednego na drugi, albo zapominał zażyć.

Napięcie może się już brać z uzależnienia od tabletek nasennych, których organizm domaga się większych ilości.

Jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest oddział. Nie ma co się dłużej męczyć, tylko dać sobie pomóc.

Edytowane przez Gość

Bywałem tu dawniej jako Luki_Nerwusik... Luki_is_Back...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, to sie ciesz ze nie masz lękow bo ja mialam takie ze ledwo z domu wychodzilam i tak samo amelka miala. Lęk potrafi byc tak silny ze Cie paralizuje rozumiesz????? Nie wiesz co masz robic bo tak sie boisz. Do tego dochodzi tachykardia , silne zawroty glowy , roztrzesienie.... i tak mialam cale swieta i dopiero od moze 4 dni jest lepiej.

A zadnych lekarstw brac nie moge bo po kazdym leku umieram i to jest dopiero jazda .

Dlatego nie oceniaj ze my sie swietnie czujemy bo nic o tym nie wiesz.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 leki, pytanie tylko jak długo brane i czy regularnie.

Pamiętam jak Wiesław pisał w tematach lekowych chyba o każdy lek i skakał z nich, z jednego na drugi, albo zapominał zażyć.

Właśnie miałam o tym napisać.

Zgadza się

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tosiu nie moge nawet moja cierpliwość osiągnęła limit nie bedzie grania na emocjach moich żebym cały dzień miala nerwowy. a takiego wala.:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kto sie ma wieszać niech sie wiesza guzik mnie to juz obchodzi.zara sobie poglądam gore

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tosiu nie moge nawet moja cierpliwość osiągnęła limit nie bedzie grania na emocjach moich żebym cały dzień miala nerwowy. a takiego wala.:/

zgadzam sie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, a przy okazji zdenerwuje pokaźną grupkę ludzi, no nie wiem... Nie jest to chyba najlepsze miejsce. Jest specjalny wątek, chyba jęczarnia, czy też wątek do wykrzyczenia, czy nawet jak się dziś czujecie.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argish, ale w szpitalu maja te same leki co tutaj chociaz nie mam zadnego benzo ani afobamu ani clonozepamu

W szpitalu przynajmniej przypilnują abyś brał leki regularnie i szybciej dopasują odpowiedni i dawkowanie. Będąc pod nadzorem lekarza jest to dużo szybsze. Postawią Cię na nogi i dalsze leczenie będzie już w domu.

Może też przestawisz się tam na naturalne godziny snu, bo przez to spanie w dzień po lekach nasennych też masz problemy.

Edytowane przez Gość

Bywałem tu dawniej jako Luki_Nerwusik... Luki_is_Back...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi