Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, o moja droga, toż mi przypomniałaś, że nie zaliczyłam przeceny w Calzedonii :D A rajstopy kryjące by mi się przydały, bo wydarłam, a zostały mi już takie fikuśne tylko, nie do wszystkiego pasujące. Może uda mi się jutro podskoczyc. Dodaję do mojej listy pt. konkretny plan na tydzień. ;)

Jest tak ciepło, że w zasadzie to w spódnicę można wskoczyc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, wiem wiem Płatuś :* Na razie się nie nastawiam że będzie super bo nie chce zapeszyć :mhm: ale też się nie dołuje mocno tym, a jak złapią mnie lęki na ten temat leków to staram się nie myśleć, ratować uspokajaczem, bo wiadomo że się zdarza. Nie da się tak w ogóle nie myśleć co będzie... zwłaszcza u nas z naszymi zaburzeniami :roll:

Na pewno było by lepiej gdyby skończyła się ta paskudna pogoda i była wiosna....

A dla mnie jeszcze lepiej jakby wiosna była przez cały czas, może dodatkowo nie łapałabym tych wszystkich chorób i nie łaziła zasmarkana jak teraz :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, nie wiem skąd mam energię, myślę że po ustąpieniu objawów depresyjnych plus święta są zawsze trochę pod górkę, a po nowym roku jakoś równiej, można się potoczyć do przodu. Fajnie jest robić nowe rzeczy.

Eh, nawet na jeden koncert bym pojechała, niestety omijają Polskę szerokim łukiem, a pewnie i tak nie miałabym z kim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :mrgreen: rozdzielasz aktywności widzę tak jak ja :P zrobiłam kanapki... zjadłam... miałam wstać i się ogarnąć do spania a siedzę dalej i nie mam siły się ruszyć. Jeszcze chwilkę :mhm:

-- 11 sty 2015, 19:14 --

cyklopka, ja się na święta i sylwestra zawsze jakoś tak gorzej czuje :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi