Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, sf-ów nie oglądam w ogóle ;)

Czyli mamy kolejny punkt wspólny, Aniu ;) A opis o neurastenii jakby wyjęty z mojego życia :hide: Zresztą mnie to już nie dziwi jakoś specjalnie ... wiem, że jestem nerwowa, ciągle zmęczona, drażliwa, wieczne problemy ze snem i emocjami, lęki ... :bezradny:

Co do książki ... sama okładka jest zachęcająca do wzięcia do ręki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, :P ja mam snieg , chetnie oddam

Płatku biorę :mrgreen:

kosmostrada kryminały czytuję, a owszem. Lubię Lackberg , Cobena , Larssona ;)

jasaw ciekawy wątek o neurastenii. Muszę sobie poczytać bo mnie to zaintrygowało...W sumie objawy jak przy nerwicy...

-- 04 sty 2015, 21:42 --

Płatku a wiedziałaś, że jest druga część tej książki o której pisałaś? Długie lato w Magnolii - taki ma tytuł ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, do moich też, za wyjątkiem kołatania serca i spadku libido, bo się na tym nie znam :bezradny:

Dziewczynki, ja tu widzę, że nowa duszyczka dobija nam się nieśmiało do progów spamowej. Przyjmiemy, prawda :D ?

Wskakuj Zosieńka na spamową, jak masz ochotę ... piasku mamy pod dostatkiem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też mam nieszczęście mieszkać z wariatką (matką)

ale jeszcze łudzę się, że się wyprowadzę

Ja teoretycznie mogłabym mieć mieszkanie do dyspozycji od przyszłego roku, ale musiałabym odłożyć trochę kasy i prawdopodobnie wziąć współlokatorkę, wszystko zależy od tego jak się będę czuła i jak będzie z pracą. Nie tak to sobie wyobrażałam, myślałam, że teraz już będę mieć swój dom, swoją rodzinę, zapraszać gości, a nie wybierać mniejszego zła pt. gdzie albo z kim łatwiej wytrzymam.

:cry:

-- 04 sty 2015, 20:55 --

masę do robienia balonów dla siostrzenicy.

Jak się robi balony z masy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie mogę sklecić zdania jak oglądają Rozlewisko, czy cokolwiek. Nie wiem co za choroba. Terapeutka mi mówi, że nie filtruję bodźców i w ogóle strasznie dziwne te moje zaburzenia. A potem mi każe więcej wychodzić ze znajomymi. Naprawdę za takie rady to mi szkoda tej kasy płacić :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi