Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, przepis zapisuję!!! Ale jedzonko masz przyszykowane, ja się oblizuje na twoje kopytka i bitki, mniam. Chciałabym, żeby mi ktoś coś takiego ugotował. :105:

platek rozy, Tak kochana, moja mała rodzinka to jest chyba to, co mi się w życiu naprawdę udało. Chciałabym móc bardziej się tym cieszyc i dawac im też więcej radości... A młody sam z siebie jeszcze lgnie, choc pępowina przez nas jest mądrze odcinana.

Idę się trochę pokąpac, bo teraz wcześniej padam i po obchodach już pewnie myc mi się nie będzie chciało całościowo.

-- 31 gru 2014, 18:40 --

Fizli, Fizlik zobacz, pół spamowej siedzi w domu ( a pewnie i pół forum). Będzie z kim pogadac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana to masz plany jako i ja . Takze przed snem lubie poczytac i zazwyczaj czytam w lozku z pol godziny , czasami dluzej .

Tez dawniej chodzilam na sylwka i sie dobrze bawilam a teraz ...... :bezradny: szkoda slow.

-- 31 gru 2014, 18:26 --

cyklopka, sprobuje nastepnym razem tak zrobic jak Ty robisz , mam dzem bo mi dali z Mops kilka sloiczkow.

Tak, wolę dżem jako składnik różnych potraw np. do przełożenia ciasta albo naleśników, niż do chleba.

U mnie to z sylwestrami było różnie, najczęściej byłam zawiedziona tym, że nie było to warte tego wysiłku, żeby wszystkich zgromadzić w jednym miejscu i coś przygotować.

Tak że w tym roku na pytanie o plany na sylwestra powiedziałam, że nie obchodzę :lol: Naprawdę ludzie wierzą, że rytualne picie i strzelanie petardami w określonym czasie da im pomyślność? :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i gotowa jestem do obchodów - pachnąca, wydepilowana, wypeelingowana - trzeba z obłokiem zapachu wokoło wejśc w ten Nowy Rok, nie? ;)

W sumie dziwnie się czuję, bo kupiłam sobie na promocji w rossmanie krem do ciała kakaowy i jestem chodzącą tabliczką czekolady :shock: Ale z nutką owocową, bo ręce mam moim woskiem zrobione...

Monsz wrócił z dworu załamany, wyciągnął psa na siku, to futrzak próbował się spłaszczyc i przecisnąc między szczebelkami furtki z powrotem... To co sikac nie będzie do jutra???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pieski z okolicy zawijać ogonki , bo wujek Kalebx rozpierduczy wam dzis całe jwasze psie jestestwo :lol:

-- 31 gru 2014, 19:27 --

to łeb ci ukręcę.

kręęęęęęęęęęęęęęęc , już od wczoraj napier--dalam i po sylwestrze będę jeszcze ze dwa dni .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, jeśli Cię czymś uraziłem to przepraszam - nie miałem takich intencji. Nie chcę tak kończyć tego roku. Pozdrawiam i szczęśliwego nowego roku

przekażmy sobie znak pokoju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, mirunia, Infinity, kosmostrada, JERZY1962, Kalebx3, witajcie kochani...

Ja dzisiaj bnyłam zajęta, bo sporo czasu spędziłam w przychodni.Myśleliśmy, że pacjentówm nie będzie wielu, a jednak wszyscy zapisani przyszli, a p.doktor spóźniła się, więc był spory /2 godzinny poślizg :shock: /, ale, że p.doktor jest fajna i potrzebowaliśmy oboje recepty, wyjścia nie było...czekaliśmy do skutku. Dodatkowo przeżyłam szok - bo zjawił się tam redaktorek śledczy z telewizji /nie pamiętam nazwiska-sprawdzę i awanturował się, ubliżał paniom w rejestracji i mnie się dostało, bo próbował wepchnąć przed mojego Męża, który już był blady, słaby-spadek glukozy, a ja w obronie najbliższych i niesprawiedliwie skrzywdzonych, pokazuję pazury, co oczywiście opłacam bólem w klatce i zawrotami w głowy...zwrócił mi uwagę, bym nie krzyczała, jak twierdził, więc zapytałam go, jak nazwać jego arogancję i wrzaski...spojrzał na mnie i gdyby wzrok zabijał leżałabym pod gabinetem nieżywa ;) Przeżyłam to...nie znoszę chamstwa, atakowania, agresji w ogóle...

W domu /wyszliśmy ok,12/ byliśmy przed 17, a jeszcze zakupy zrobiliśmy po drodze...

Zasłony powieszone, choć powinnam je przeprasować, ale nie dzisiaj-w pokoju jaśniej się zrobiło-kolor kremowy, podoba mi się. Ładnie pasują do ciemnobrązowych mebli...

-- 31 gru 2014, 19:54 --

Jeszcze tosiu_j, dobry wieczór :D

Noc sylwestrową spędzamy sami, bo już nie mamy ochoty na spotkania i siedzenie. Potrzebujemy swobody, wygody, spokoju.

Czikus bardzo wystraszony, dostał już od rana 2 Hydroxyziny...wybuchy dookoła okropne. Pan weterynarz powiedział w telewizorze, że psy są najbardziej wrażliwe i przerażone w tym wybuchowym okresie-bo mają najlepszy słuch!!! Oczywiście psy myśliwskie nie boja się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, oj, doszedł do mnie zapach twojego ciacha. :D

mirunia, udały mi się właśnie z psem 3 podniesienia nogi... Zrobimy jeszcze kilka podejśc... Masakra...

To tak jak ja, świeżynka wchodzisz w Nowy Rok. ;) Tak, obyśmy z wodą spuściły nasze choróbska, amen!

Kochani idę kolacyjkę robic i na rodzinne obchody. Jeszcze pewnie zajrzę.

-- 31 gru 2014, 21:01 --

jasaw, kochana witaj! Ale żeś miała przejścia! :shock: No to Tobie to spokoju i jeszcze raz spokoju muszę życzyc w Nowym Roku i oczywiście zdrowia dla Ciebie i twoich bliskich.

No dobra lecę, bo nawet głodna się zrobiłam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi