Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, ale ja właśnie od tygodnia biorę esci :hide: ( w najmniejszych dawce ), ale z lęku dowalam Clonami. I takie to moje leczenie :bezradny: Dzisiaj ten atak podejrzewam spowodowany był przez esci właśnie. Ja już sama nie wiem, czy moje mdłości to są uboki, czy wkręty, czy też brak Clona :bezradny: Po Clonie przechodzą na szczęście, ale nie mogę wiecznie brać po każdym tabsie benzo :? Oprócz mdłości i paniki nic mi nie jest :pirate: Czy ja muszę mieć akurat takie uboki, których najbardziej się boję :time: Inaczej, już dawno byłabym wyleczona.

platek rozy, wiem, czytałam. W gorszych momentach zaraz przypominam sobie o Tobie i jeszcze paru ludzikach.

A o terapii pomyślę zaraz na początku Nowego Roku.

Edytowane przez Gość

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam czytam czytam....a mnie ataki lęku chwytaja jak zasypiam lub spie

Nikt wiecej tak nie ma?

A terapii mi sie nigdy jeszcze nie udalo dokonczyc

Edytowane przez tosia_j

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, ja za dzieciaka miałam ataki cyklicznie wieczorami, głównie w wakacje, na skutek braku edukacji i związanych z tym stresów. Wtedy pomagał mi czas, wyjście na pole ( o północy ! ) i hydra. 1 września zazwyczaj przechodziło :lol:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kochana straszne tłumy, więc domyślasz się komfort żaden. Dobrze, że pojechaliśmy do konkretnych sklepów, konkretnie po spodnie i bluzy dla młodego. Szybka przebieżka, sklepy, wieszaki, przymierzalnia, kasa i wio z powrotem do samochodu. Zresztą ja tak lubię, bez snucia się po galerii. Typowe dla takiego zadaniowca, jak ja... ;)

A tak w ogóle to brawo ja i brawo pan doktor i jego leki, bo jak normals pojechałam w ten sklepowy tłok.

cyklopka, Dobrej zabawy, jak wrócisz, napisz koniecznie jak było!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, na poczatku antydepresiaki niestety nasilaja lękiw eic ten atak pewnie stad plus dodatkowe nakrecanie sie .

Mam nadzieje ze przetrwasz te uboki i bedzie lepiej:)

tosia_j, Jey :******* ja w sumie wiecej lękow to mialam w dzien

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, pieknie dalas rade! :great: ciesze sie bardzo.

Ja moze sie wybiore do galerii we wtorek bo bede u psychiatrki

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, czasami mam przed samym snem i w nocy czasami budzę się zlana potem.

Arasha, z tego co wiem po sobie i od doktora, benzo ograniczają silne lęki ( np.pomagają przetrwac pierwsze tygodnie brania leków), ale nie u wszystkich, mi tylko zabił ataki paniki, a resztę lęków pogłębił. Po za tym już clona brałaś przed esci, więc myślę, że nie pomoże ci znieśc pierwszych uboków. Przetrwaj Arashko, wiele chwali sobie esci, daj mu się rozhulac, może byc dobrze! Bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, a jak długo u Ciebie trwały uboki po Elicei ? I na co Ty właściwie bierzesz esci ? Teraz pewnie 10 ... ?

-- 27 gru 2014, 17:58 --

kosmostrada, gdybym nie wzięła tego Clona, to pewnie bym się dzisiaj w śniegu utopiła i pocięła na tym wzgórzu :?

A dlaczego Ty właściwie możesz brać tylko Sulpiryd ?

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ja to wszystko wiem, tylko ja się tak panicznie mdłości boję, że mam się w danej chwili ochotę nawet zabić :zonk: Bo poza tym to jest dobrze, ale ja już bym wolała inne uboki. A nie chcę odstawiać kolejnego leku, bo wydaje mi się, że mam większe chęci.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, jak skończę nabór, czyli 1 stycznia.

A tak w ogóle to co Ci przyszło do głowy z różnicą dwóch pokoleń między nami :shock:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry Wieczór Dziewczynki :D Poczytałam troszkę o Waszych smutkach i radościach...i dochodzę do wniosku, że dzisiaj, mimo pięknej pogody, lękowy dzień. Ja też miałam problemy, ale wyszliśmy z Mężem. Odwiedziliśmy mieszkanie Syna, nie ma Go już ponad tydzień, więc podlaliśmy kwiaty, bo ma ich sporo, zaliczając dzięki temu fajny spacer. Nie poddałam się, szłam dzielnie. Nie wiem, czy to nie było spowodowane bólem kręgosłupa, ponieważ zmierzyłam po powrocie i ciśnienie i poziom glukozy-wyniki były prawidłowe. Dochodzę do wniosku, że wystarczy mały negatywny impulsik...i lęki wkraczają błyskawicznie.

Nie podajemy się Kochane :!::!:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem siebie, nerwicy i ... facetów :bezradny: Niech mnie ktoś oświeci :uklon:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, nie da się :mrgreen: zrozumieć osobników płci przeciwnej, trzeba się po prostu przyzwyczaić :D

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, ale ja muszę w końcu zrozumieć, żeby ich do siebie nie zrażać. No i przede wszystkim jakoś ogarnąć samą siebie :?

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, pozytywnie! Przed chwilą wróciłem od brata ciotecznego. Zapraszał mnie jeszcze na piwo, ale nie wiem, czy skorzystam. Dzisiaj wróciłem o 5 rano do domu i jestem trochę zmęczony. ;) A jak u Ciebie?

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, JERZY1962, głosowaliście już chłopaki ?

A tak w ogóle to witam Was serdecznie w takim sobie nastroju :bezradny:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi