Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

acherontia-styx, wiesz, co ja tak naprawdę nie widze siebie w aptece :(:oops: i nie wiem co robic, raz mowie ze dam rade a za klika dni zrezygnowana...z drugiej strony nie wiem czy jest sens wydawac kase przez dwa lata na szkołę a ja za dużo jej nie mam

a Ty jak sie czujesz? jutro zaczynasz ? ;) joooo mi tak 10lat uciekło na próby ze szkołą ale chociaż kurs skończyłam :P ale Ty na szczęście w dobrej formie widze :))

-- 22 gru 2014, 17:04 --

Zebrec, :DFerdynand k, kumam, a daleko będziesz jechał?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, wiesz, co ja tak naprawdę nie widze siebie w aptece :(:oops: i nie wiem co robic, raz mowie ze dam rade a za klika dni zrezygnowana...z drugiej strony nie wiem czy jest sens wydawac kase przez dwa lata na szkołę a ja za dużo jej nie mam

Jak skończysz, zdobędziesz tytuł, to nikt ci go nie zabierze.

Mnie się apteka wydaje bardzo spokojnym i bezpiecznym miejscem. Dużo pigułek :shock:

-- 22 gru 2014, 17:29 --

cyklopka, a dajesz ogorek kwaszony czy konserowwy? chce na swieta zrobic bo mam w puszeczce z Mops marchewke z groszkiem taka mieszkanke i mam ogorki kwaszone w sloikach od ciotki i dokupilam tylko reszte warzyw i majonez.

Sądzę, że kiszony ogórek, z beczki kupowałam.

A, sąsiadka przyszła po kawałek cebuli, tak że przypomniałam sobie, że jeszcze cebula. No to zasiadam do krojenia.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

przyłączam się do smutasów, bo nadal potrzebuję pocieszenia :?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie kochani!!!

W zasadzie jestem z planem dziś wyrobiona, został mi tylko pasztet, mięsko się właśnie robi. Jutro na terapię, czyli poranek raczej straszny, na chwilę do pracy, a potem ostatnie gotowanie.

Jakiś chyba wieczór pożeraczy energii elektrycznej - nie mogę miec jednocześnie włączonej pralki i piekarnika, bo mi korki wywala. Ludzie pieką, gotują, lampki całe miasto pozapalało na choinkach, no i masz... :?

Tulam was w smuteczkach, platek rozy, Plateczku przeczekaj te pieruńskie święta i dasz radę!

Ja dziś nawet niespecjalnie miałam czas się pozastanawiac, jak się czuję, chociaż robię wszystko trochę jak robot i łeb boli od pogody - leje cały dzień, psa muszę ciągnąc na spacerze...

cyklopka, .ja sałatkę robię dopiero jutro.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja np nie mam pojecia o modzie i makijazu, ale na silownie chodze juzdrugi rok :?

Tośka na siłowni :shock: ? Dawaj fotę i popraw pozostałym spamowiczom nastrój.

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :********** Hey Kochana :) staram sie jak moge ale czuje sie do kitu.

Zaczelam gotowac kapuste , jutro dogotuje grzyby , ktore sie mocza. Na swieta planuje upiec szynke w pomaranczach z papryka chilli , szynke juz mam , kupilam kiedys na promocji kawalek.

Obym tylko byla na tyle kumata zebym byla wstanie to zrobic :uklon::uklon:

-- 22 gru 2014, 20:05 --

cyklopka, to tez dodam kiszonego , nie mam zreszta konserowwych a nie bede specjalnie kupowala sloja jak mam kiszone wlasne :)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, Haniu :********* to masz juz wiekszosc potraw zrobionych :)

Dam rade , tylko nie znosze sie meczyc z tym dziadostwem .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, Kochana a jakie klopsy robisz?????

Bylo niezle , dopadlo po stresach i martwie sie ze w tamtym roku mialam po siwetach straszny spadek formy i pogorszenie , gdzies mi to w glowie utkwilo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, ja tam myślę, że nikt by się nie naśmiewał, raczej puchlibyśmy z zazdrości. ;)

Dokładnie Tosia. O co Ty nas podejrzewasz :nono: Dla mnie to było spore zaskoczenie, ale bardzo pozytywne ;)

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, do sałatki jarzynowej tylko kiszone ! Konserwowe byłyby za ostre :pirate: Buziaki kochana :*

Mnie dzisiaj też żołądek pobolewał ... chyba zrobię sobie kurację IPP ( zawsze potem mam przez jakiś czas spokój )

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, takie z mieska mielonego?

-- 22 gru 2014, 20:23 --

mirunia, Kochana:********* tez robie takie same sledziki jak TY:)Bardzo lubie .

I czuje sie podobnie .Nie wiem co tu zrobic , pogoda ponoc ma sie nie zmienic wiec tez mnie czeka seidzenie w domu.

Zabierac sie dzis za barszc ??? :bezradny:

Arasha, Tez lykam ipp wlasnie , i zwiekszylam dawke , teraz dwie dziennie bo nawala mnie ten zoladek jak nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy Wy wszystkie wyprawiacie święta u siebie?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabierac sie dzis za barszc ??? :bezradny:

Wydaje mi się, że to trochę za wcześnie ... jak masz jutro czas, to lepiej - będzie świeższy ;)

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, nom u siebie w sensie u rodziców. Tak że mama coś robi, ja coś robię, tata w pracy, to przynajmniej cicho jest.

Mięso jeszcze mam zamarynować, ale poza tym wszystko prosto i powoli. A potem będę chyba robić koraliki, bo raz,że cioci obiecałam naprawić, a sobie też coś, bo jednak ludzie zauważają, jak się ma coś nowego ;)

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, mirunia, Kochane ale ja jutro ide do miasta , mam ostatnia wizyte u mojej psychiatry.

Ja lykam na czczo , wczesniej rano lykalam teraz dorzucilam i na noc ...mam to oslonowo przy betahistinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu piszą platki bławatki

miniury a mi cyklopka o sałatce nie odpisała :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, TY fote rob :P a nie balamuc :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasztet w piecu i na dziś zostaje tylko dekoracja choinki, bo muza naprawiona i kolędy będziemy ryczec przy ubieraniu drzewka. :D

mirunia, hej Słonko! Taa, ja na święta w szefa kuchni się zamieniam. Nie żeby mi się zaraz chciało, ale w sumie, nie powiem, lubię, jak się goście i domownicy oblizują się i mlaskają z zapałem. Taka Matka Karmicielka. :D

Trochę się martwię o ten twój brzuch, bo to długo trwa, u mnie jednak z przerwami, falowo, więc na pewno nerwica przyczyną.

platek rozy, ja też lubię takie śledziki, ale przywozi je bratowa męża, a my robimy śledzika siekanego.

amelia83, u mnie wigilia, w pierwszy dzień śniadanie u mnie, a obiad w gościach.

cyklopka, też bym sobie pokoralikowała, ale ciemnica, a ja bez dobrego światła nie mam weny.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć :papa:

Uff...

Ozdrowiałam to i narobiłam się dzisiaj... Stałam z 50 minut w kolejce po karpia - ale mam :mrgreen:

Śledziki korzenne już się marynują, bigosik dochodzi. Na jutro pasztet i ciasto marchewkowe :mrgreen:

Dziś jelitówka dopadła mojego męża :why:

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi