Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zebrec, a jak Twój dzionek ?

Długi, ale pozytywny. Załatwiłem wszystko co miałem w planach. ;) Wolne mam już do końca roku.

Zebrec, a mnie troche dobijaja te swieta , dawniej jak bylamz drowa i mialam wolne od pracy to sie cieszylam a teraz mnie troche przerazaja :o

Witaj! Ja zawsze lubiłem święta, a najbardziej okres przedświąteczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także lubię atmosferę przedświąteczną, świąteczną, gromadzenie produktów, by przygotowac różne smakołyki dla Rodziny, kupowanie prezentów dla Najbliższych...ale z pewnością mam inne podejście do świąt, niż ludzie wierzący...tak mi się wydaje, ale czy na pewno, nie wiem??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, to wszystko jeszcze wróci Karinko, co złe minie...będzie lepiej :!:

-- 16 gru 2014, 23:33 --

Ja od dawna nie wychodzę na spotkania ze znajomymi. Po prostu nie czuje takiej potrzeby. Kiedyś wiodłam dość aktywne życie towarzyskie, ale teraz już mi się nie chce. Nie nudzę się z Mężem i ze sobą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, ale powiem Ci, że mi tego nie brakuje, tych imprez ze znajomymi, wolę bardziej kameralnie, spotkać się z koleżanka ;) czasami zazdroszczę jednak trochę, jak opowiadają co się tam u nich dzieje ciekawego :roll:

-- 16 gru 2014, 23:36 --

Zebrec, paaaaaaa:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie w słoneczną środę!

Przyszłam na forum się odstresować bo mnie w pracy bardzo zdenerwowali.

No i zmieniłam awatar przy okazji, bo wybaczcie,ale ten szczuras był zbyt słodki, jak na mnie :P Teraz mam Dorę Maar, nazywaną przez Picassa "maszynką do cierpienia" (jak przynajmniej przeczytałam w mojej ostatniej lekturze).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, siedzeniem i się dołowaniem :P Ogólnie to jestem informatykiem, a teraz mi dali niby że mam zarządzać jeszcze dwoma osobami i okropnie się z tym czuję, bo ja się absolutnie nie nadaję do zarządzania ludźmi, więc ziomki mają "fajną szefową" bo nie muszą nic robić, bo nie mam odwagi im jakiejkolwiek pracy dać, czy zwrócić uwagi (panowie dużo ode mnie starsi i z raz takim stażem w firmie :roll: A ja młoda jestem, nieśmiała, z zerową pewnością siebie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kicha. U mnie popijawa. Brat nie pracuje od piątku. Zwolnili go. Od piątku pije. Dziś i mama. Mam problemy ze snem. Do tego czasu było cudnie. Dużo czasu poświęcałam na relaks z psiakami i działało. Przestałam się trząść i mogłam śmiało wyjść z domu bez propranolu. Wczoraj moja wytrzymałość się skończyła pomimo, że nadal poświęcam dużo czasu na relaks.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, ile masz zwierzaków :?: Radzę aby to była przemyślana decyzja, mówię to z doświadczenia.

Cognac, cóż.. jestem dorosła, więc to w dużym stopniu moja wina, winna jestem pod tym względem że dalej tkwię w tym domu z różnych powód a może z lęku przed zmianami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi