Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Kicha. U mnie popijawa. Brat nie pracuje od piątku. Zwolnili go. Od piątku pije. Dziś i mama. Mam problemy ze snem. Do tego czasu było cudnie. Dużo czasu poświęcałam na relaks z psiakami i działało. Przestałam się trząść i mogłam śmiało wyjść z domu bez propranolu. Wczoraj moja wytrzymałość się skończyła pomimo, że nadal poświęcam dużo czasu na relaks.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yo, u mnie spoko wlasnie nakarmilem zwierzeta i szukam jakiegos miejsca coby upchnac jeszcze jedno terra dla consiego bo za mna lazi od paru dni pewna samiczka i zyc nie daje xD

Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia.

Albert Einstein

Każdą kolejną żyletkę nawlekam na szyje

>>

<<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, przeraża mnie, jak niesamowicie destrukcyjne są środowiska alkoholowe:( Gdy czytam Twój post, wzbiera we mnie taka złość - uczyniłabym karalnym nadmierne jego spożycie, chociaż to chyba nigdy się jeszcze nie udało :(

Samotność to nie stan. To cecha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, ile masz zwierzaków :?: Radzę aby to była przemyślana decyzja, mówię to z doświadczenia.

Cognac, cóż.. jestem dorosła, więc to w dużym stopniu moja wina, winna jestem pod tym względem że dalej tkwię w tym domu z różnych powód a może z lęku przed zmianami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, tulam na pocieszenie ;)

amelia83, ja nigdy nie myję włosów w dzień, żeby się nie zaziębić :zonk: Jedynie w lecie, jak są upały.

A tak w ogóle to hej :papa:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj pracowity dzień, mam zapał do prac domowych, choć boli mnie kręgosłup - wczoraj zbyt długo siedziałaem przed laptopem ;)

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, mnie też boli, jak za długo siedzę :bezradny: I wtedy przyklejam sobie na plecy takie chińskie plastry rozgrzewające i przy okazji ładnie pachnące ziołami ( choć podejrzewam, że nie dla wszystkich ten zapach jest przyjemny - jest tak intensywny, że czuć, jak się wejdzie do pokoju :roll: ). Ważne że likwiduje znaczną część bólu. A najlepiej to się na chwilkę gdzieś przejść i rozruszać.

Btw Muszę coś wreszcie zrobić ze swoim życiem, bo to co wyprawiam do tej pory to jedna wielka masakra :hide:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, czemu co? XD

Ej ok dziewczyny lece odjebac sie na boga seksu czyli sie wykapac ubrac sie dojebac perfumem i lece na piwo z kumplem xD bede wieczorkien, czym cie sie :-)

-- 17 gru 2014, 16:11 --

Niee psa mam 1 :-) ja jestem z tych bardziej wirdoo zwierzolakow xD

Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia.

Albert Einstein

Każdą kolejną żyletkę nawlekam na szyje

>>

<<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, Kasiu, może to wszystko razem :bezradny: Wiemy doskonale, że stresy, silne emocje dają mnóstwo róznych objawów...

Ja to oczywiście przykład nieporównywalny/, np. dzisiaj robiłam pierwszy raz szpinak z fetą do makaronu i ja, głupia, tak się stresowałam, czy to mi się uda,czy będzie smaczne, że mam wrażenie, jakbym miała gorączkę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, ja uwielbiam wszelkie plastry, a znam ich mnóstwo, jednak, prawdopodobnie, uszkodziłam sobie skórą, bo reaguje na plastry alergicznie, od jakiegoś czasu. Muszę zrobić przerwę, a naprawdę to skuteczny środek...pozostała mi maść kamforowa jedynie, bo i inne podrażniają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio brat prosił abym usmażyła cebulę jak zjedzie z pracy. Starałam się, a doprawiał na talerzu i doprawiał. Było mi bardzo przykro. Wcześniej raczej nie zdarzało się nikomu narzekać na moją kuchnie. Niektórzy się dziwili jak doprawiam tak potrawy nie biorąc ich do ust jak były z mięsem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, kiedy robię obiad tylko dla Męża i siebie, spokojnie podchodzę do tego zajęcia, ale dzisiaj ma być Syn na obiedzie, chciałabym więc, aby było smacznie...

Fizli, ja także lubię warzywa z farszem mięsnym, rybnym, jedynie papryki z "wypełnieniem" nie znoszę :(

Od dawna eksperymentuję, staram się coś nowego wprowadzać do menu, lubię to, a kiedyś, gdy pracowałam, kuchenne czynności uważałam za zło konieczne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, ja mam takie specjalne plastry od Chińczyka, bo niedaleko mnie jest Klinika Medycyny Chińskiej. Ten Chińczyk jest lekarzem i wielu osobom pomógł na różne dolegliwości. Plastry są świetne, tylko ostatnia partia trafiła się jakoś bardziej niż zwykle kleista ... I ja sobie tak przez parę dni naklejałam na kark i za którymś razem przy ściąganiu mało mi skóra nie zeszła :time: a plecy paliły żywym ogniem. Zrobiłam kilka dni przerwy, posmarowałam maścią i się wygoiło :D Ja nie znoszę tabsów, dlatego wolę takie naturalne metody.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi