Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hey Kochani :************ wieczorowa pora :papa::papa:

Tez lubie pierniczki :mrgreen: ale w tym roku nie pieke bo nie mam funduszy. Na wigilie ide do ciotki , na obiad w pierwszy dzien swiat takze. Chcialabym zrobic dla siebie jakas salatke i sledziki , no i moze brownie upiec , ale nie wiem jak z kasa bedzie.

Makabra, udanej zabawy :D:105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, jutro z okazji, ja wiem, pierwszej niedzieli adwentu robię tiramisu z bananami. Mascarpone to nie ser :shock:

A po świętach, na nowy rok może zrobię szkockie kruche ciastka (bo w angielskim "short bread" to nie musi być w cale krótki chleb, mogą być kruche ciastka, niby słowa te same, a inne treści niosą). Przepis wydaje się banalny, więc tym większe moje obawy :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AddictGirl21, nie zauważyłam żeby nikt Cię nie lubił

Lęki. Noc ciężka. Zgrywuniu nie najlepiej się czuł. Płakałam, tuliłam, eych.. szkoda gadać. Dziś rano wpadł uradowany do kuchni, potem do pokoju brata, a jego już tam nie było. Posmutniał zwinął się w kłębek i tak jest do tej pory. Czekam aż brat przyjedzie bo jest z kim pogadać i tyle co go widzę to pół godziny rano w sobotę i pół w niedzielę, jeśli zdążę bo jak za późno wstanę to nie złapię. Potem wraca pijany to żadna rozmowa poza tym z reguły śpi. Drugi brat ględzi do siebie. Nie dziwię się że złapałam lęki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dzięki, naprawdę lubię się napić gorzkiej herbaty, tym bardziej smakuje jak zjem wcześniej coś słodkiego :smile:

Miłego surfowania po galerii za czapką, hej :D

Infinity, czasami to wydaje mi się że zwarjuję od tych napięć, dobrze że one nie są zawsze tak bardzo silne :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej :papa:

Ja jeszcze w piżamie, dopijam kawę...

Infinity ja jestem tak spięta, że gdy zasypiam i się rozluźniam to mam wrażenie że się zapadam i budzę się jak rażona prądem :bezradny: Dzisiaj złapał mnie bezdech i obudziłam się z przerażeniem łapiąc powietrze :roll:

Jak mnie chwyta lęk to staram się racjonalizować się to co się ze mną dzieje. To mnie uspokaja. Wrzesień był koszmarny, lęki codziennie :zonk: Teraz już lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi