Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mam dość swojego zycia, ile razy można upadac i być bezzradna jak male dziecko, przez 13 lat od kiedy choruję nic się nie zmieniło, nic w sobie nie wypracowałam, zatrzymałam się na jakims etapie mam siebie dość naprawdę tak bardzo siebie nienawidzę siedze i ryczę tylko to potrafię

nic nie potrafie, nic, nic,

gdybym nie pracowała z rodzicami M nadal zmieniałabym prace co pół roku od jednej depresji do następnej, jak mam żyć powiedzcie mi, gdzie jest miejsce dla kogos takiego??????

M mowi mi ze jestem wspaniała, ze mnie bardo kocha a ja wtedy płaczę bo on nie wie jak bardzo się myli

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie przy mroźnej niedzieli :papa::papa::papa:

Brrrrrr, zimno dzisiaj jak na Syberii, wieje zimny wiatr, taki przenikliwy. Niedawno wróciłam z kościółka - zaczął się adwent, oczekiwanie na Boże Narodzenie. Ciekawy okres przygotowań do tych pięknych, rodzinnych świąt. Kiedyś inaczej je przeżywałam, piękniej, głębiej i faktycznie bardziej rodzinnie... tak cieplej. Ale odkąd nie żyją moi Rodzice, święta spędzam u Brata i Jego Rodziny. Co tu dużo mówić... jest inaczej.

Hej!

Ja mam ambitny plan chodzić na roraty. Byłaby to 7:15 czyli podobna godzina co dzisiaj wstawałam do szkoły.

Myślę, że mogłoby mi to jakoś pomóc na problemy ze snem.

Candles.gif

-- 30 lis 2014, 21:01 --

Hejka :P

Ktoś na szybko podrzuci jakieś plusy takiej zimnicy? ;)

Bardzo proszę kochana ... poza oczywistymi względami estetyczno - świąteczno - rodzinnymi jest jeszcze taka prozaiczna drobnostka, że w zimie zazwyczaj nie trzeba się depilować :lol: No, chyba, że ktoś na basen biega co tydzień albo ma tam jeszcze jakieś inne preferencje :?

Ludzie nie otwierają okien twierdząc, że skoro jest chłodno w domu, to wpuszczą trochę ciepła z zewnątrz, no i nie jeżdżą po ulicach motorynki.

1261169959_by_zakwas_600.jpg

-- 30 lis 2014, 21:07 --

Infinity, Infinity, amelia83, szkoda was widzieć zmartwionymi.

Całą resztę witam hurtem, bo dużo nas dzisiaj.

Ja po całym dniu w szkole zjadłam gruby obiad i jeszcze zrobiłam to tiramisu :great:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, witaj :papa:

Co żeś cały dzień porabiał ?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, WOW :shock: A kogo i gdzie woziłeś ?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

madeline1111, hejka :papa:

Zbieram się wreszcie do spania, bo rano trzeba iść na wykłady. Z czego te zadania ?

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

madeline1111, pewnie fajne, ale u mnie to studenckie życie jest mało studenckie :mrgreen:

To w końcu lubisz tę biologię czy nie ? Ja akurat nie lubiłam specjalnie :? Planujesz jakiś medyczny kierunek studiów po maturze ?

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem:)

Lubię, ale od września jest jej bardzo dużo, po prostu nie nadazam z powtarzaniem i uczeniem się na bieżąco.

Kiedyś myslalam o stomatologii, ale biorąc pod uwagę moje możliwości, to się nie dostane. Teraz obralam za cel biotevhnologie,mam nadzieję ze się uda:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, trochę się zeszło. Musiałem kolegów z imprezy porozwozić do domów. ;)

madeline1111, to fakt, ale na szczęście lodu na drodze nie było. ;)

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, ja ostatnio wstaje o 22 i kładę się o 14 po poludniu, cala noc nieprzespana. Ogolnie sen to dla mnie teraz katorga. Pewno dlatego, ze spie u siostry w pokoju, a tu pełno krzyży i obrazkow swietych :D:evil:

Stare już nie jare, założyłem nowe: http://www.lastfm.pl/user/iamxiamx

LEWICA WITH LOVE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, dziś jadę do weta. Dam znać po powrocie. Czarno widzę podróż. Ostatnio Zgrywuś był bardzo zmęczony po powrocie. Powinnam jechać z kimś samochodem, ale nie mam z kim.

-- 01 gru 2014, 09:48 --

cyklopka, miałam całkiem przyjemny wieczór. Uspokoiłam się i spędziłam z rodziną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, to pewnie jakaś ukraińska gimnastyczka :D

Infinity, to dobrze, że dobrze :)

Ja wróciłam z terapii, po drodze napadłam na drogerię i wyposażyłam się w kosmetyki na zimę, żeby się nie przesuszyć.

wishing-you-a-very-good-afternoon.gif

A mnie wzięło na kiczowate gify :angel:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Witajcie :********** :papa::papa:

Ja wstalam po inwentaryzacji, nie dam rady dluzej spac , wszedzie sa halasy , dwa razy mi ktos dzwonil domofonem ... :bezradny:

W kazdym azie dotrwalam , ale pierwsze dwie godziny mialam oczywiscie wkret ze nie dam rady :o pozniej jakos juz szlo tyle ze plecy mnie bola ogromnie bo sie tam naschylalam i moj kregoslup nie jest zadowolony, mam tylko nadzieje ze nie przyplace tego zawrotami glowy.

Zaraz sobie obiad naszykuje i wyjde po chlebek.

cyklopka, co fajnego z kosmetykow kupilas? :105: :*********

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi