Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, dość pracowita sobota była, teraz herbatka i odsapka.

Zakupy, porządki, gotowanie obiadu, a w międzyczasie pranie. Wszystko to przy "akompaniamencie" mojego kaszlu... chyrlam jak zdechlak.

W poniedziałek niestety do pracy..... łoj, jak ja wstanę tak rano i się wyprawię do tej roboty po tak długim leniuchowaniu??????????? :why::why::why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:papa::papa: Witajcie :papa::papa:

Tak mi jakoś dzisiaj smutno i ponuro, całkiem jak dzisiejsza pogoda :( chyba dlatego, że jutro wracam już do pracy, a nie jestem jeszcze całkiem zdrowa i gotowa by tam iść. Ranki są jeszcze do kitu, czuję się osłabiona, bo trzyma mnie jeszcze przeziębienie.

Ciekawa jestem jak będzie jutro... czy dam radę pozbierać się rano :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieńdoberek! :papa:

Widzę moi drodzy, że pogoda koopiasta wszędzie. Ja słoneczka to już dawno nie widziałam, a jeszcze dziś zrobiło się bardzo zimno. No ale w końcu należy się cieszyc, że tak długo nas listopad nie dopadł. Nie mam dziś w ogóle energii, tyle co wyszłam z psem, poszliśmy na wybory, po drodze na pocieszenie do herbatki nabyłam babeczkę kajmakową. Teraz siedzę pod kocem, czytam Zwierciadło i zaglądam co u was.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry artykuł jest w Zwierciadle o nadużywaniu leków. Trochę może powierzchowny, ale warty przeczytania. Cytuję:

"W Polsce za mało mówi się o szkodliwości długoterminowego brania leków, szczególnie tych z grupy benzodiazepin, które mają właściwości uzależniające. Otwarcie mówimy o alkoholizmie, narkomanii, ostatnio o hazardzie. Lekomania to wciąż tabu."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochani:**************

Wczorajsze wyjscie na kawke super :105: wrocilam zrelaksowana i radosna :)

Dzis bylam u ciotki na obiadku , wlasnie wrocilam i czekam na moja siostre ktora ma wpasc za chwile bo bedziemy przy kawce klecic bizu ;)

Ogolnie mialam calkiem fajny weekend:)

Jutro rozmowa o prace .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, oj dobrze że sobie przyjemnośc zakupową sprawiłaś, to masz siłę do roboty. :D Podziwiam cię, że o tej porze się jeszcze zmobilizowałaś.

Ja to chyba sobie coś kupię dopiero na przecenach...

JERZY1962, jak wieczór, trochę ci napięcia zelżały?

platek rozy, no i kolejna rozmowa o pracę, super kochana, coś wreszcie z tego wyniknie. W ogóle to wspaniale, że udaje ci się na te rozmowy chodzic, bo ja miałabym z tym lękowy problem.

Pilnuję pieczeni, bo młody wrócił późno od kolegi i dziś obiad na kolację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, hej ... dawno mnie tutaj nie było :papa:

Dobry artykuł jest w Zwierciadle o nadużywaniu leków. Trochę może powierzchowny, ale warty przeczytania. Cytuję:

"W Polsce za mało mówi się o szkodliwości długoterminowego brania leków, szczególnie tych z grupy benzodiazepin, które mają właściwości uzależniające. Otwarcie mówimy o alkoholizmie, narkomanii, ostatnio o hazardzie. Lekomania to wciąż tabu."

A ja dzięki mojemu uzależnieniu od bdz poznałam zajefajnych ludzików ( głównie facetów ) i teraz mam sobie z kim korespondować :105: Na coś mi się to uzależnienie przydało :P

płatek róży, mirunia Trzymam za Was jutro kciukasy dziewczynki :great:

zalatana23 Kto będzie pilnował robotników jak Ty będziesz na terapii ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masterchef obejrzany, chyba w tym tygodniu korzystając z ich przepisów zostanę królową deserów.

Arasha, cytując wytłuszczone zdanie z tego artykułu, bardziej chodziło mi o powiedzenie o czym on jest, można sobie nawet na szybko w empiku przejrzec, bo nic specjalnie np. dla mnie frapującego nie było w tym numerze. Bardzo osobiście to potraktowałaś i bronisz się jak lwica... Oj kochana... Ale artykuł możesz przeczytac bez stresu, napisany populistycznie w "zwierciadlanym" stylu, nic nie ma o fizycznych katastrofalnych skutkach dla mózgu. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ale ja tego wcale do siebie nie wzięłam, kochana :P Po prostu napisałam od serca co mi dało forum, benzo, żadnych tragedii nie robię. Spoko luz :D Żadna lwica. Ja jestem wodnik szuwarek :mrgreen: Tak na marginesie, mnie już moi panowie tak wyedukowali w temacie bdz, że teraz ja sama dale przekazuję tę wiedzę tajemną mniej doświadczonym :pirate:

Zebrec, nie wiem, czy zauważyłeś, ale jesteś o jeden dzień krócej ode mnie na foro ... Mam nadzieję, że zrobimy huczne obchody naszej rocznicy :great: Pomyśl, jakby to z głową zrealizować.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi