Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Infinity, Oskara najmilej wspomina mama. Przywiązała się do niego, zawsze pytała co u niego i bardzo przeżyła jego śmierć. Gdzieś czytałem, że współczesny świat tak bombarduje różnymi treściami, że ludzie muszą się stawać nieczuli by to znieść. Ciągle się mówi o jakiś tragediach, pełno złych wieści w TV, dekadencja na Demotywatorach, itd. Jak naczytam się tutaj na forum o samookaleczeniach to przejście kota do krainy wiecznego mleka i biegających myszy staje się drobnym problemem. Tak pewnie bym płakał. Wiesz, zadaję sobie to pytanie. Trochę się obwiniałem.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, u minie też herbatka obowiązkowo po jedzeniu gorzka.Od lat pije gorzką herbatkę dla mnie miód. Nie wyobrażam sobie życia bez herbatki.

Infinity, u mnie kicia też całą zimę siedzi w domu, latem to wyjdzie na pole grzać się w słońcu.Jest już stara i nie widzi na jedno oko ja nazywam ją pirat :pirate:

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, pewnie jesteś zbyt delikatny by przeżywać jak inni bo by to Cię wpędziło do grobu.

JERZY1962, no wiesz, ale nie wraca po tygodniu tylko na jedzenie. I tak ubóstwiam mojego Bonifacego. Psiaki sobie podporządkował, pojawi się to drze mordę że nie sposób go nie zauważyć, tylko jeszcze nie nauczył się chodzić ze mną na spacery do lasu jak jego mama.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, twój awatar budzi respekt. Na jednym forum, na którym pisałem w liceum był taki Darth E, który miał awatar Anakina, po tym jak przeszedł na ciemną stronę. Lubiłem jego posty, on między innymi namawiał do wybrania studiów technicznych. Propagował świat techno-elity.

Idę na herbatę, mam English Breakfest. ! :D

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, ja mam swojego ulubionego Yunnana i pije go od dłuższego czasu ;)

Infinity, mówią że koty chodzą swoimi drogami :pirate: Swoją drogą chciałbym mieć charakter jak kot ;) Myśle że wtedy czułbym się dobrze :twisted:

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie ludki drogie! :papa:

Widzę, że u was błogie lenistwo.

Dziś dzień domowy, bo coprawda ciepło na dworzu ale buro. Wczoraj wypuściliśmy się za miasto, ponad 100 km. Pogoda nie sprzyjała, ale było i tak fajnie zobaczyc inne krajobrazy. Po wyjeździe za obrzeża miasta zaczęło mnie trochę dusic i kręcic, ale spokojnie oddychałam, pozwoliłam temu uczuciu sobie byc, a potem skupiłam się na muzyce i minęło. :great: Bardzo jestem zadowolona i dumna.

Zaraz zrobię sobie herbatki i odsapnę, a wieczorem kończymy partię tysiąca.

JERZY1962, Byłam kiedyś w kinie z końcówką zapalenia pęcherza, po prostu wzięłam miejsca przy wyjściu, na brzegu. Ominęło mnie kilka scen, ale nie cała przyjemnośc bycia w kinie. Tak że wybierz się, najwyżej polecisz parę razy do kibelka.

monk.2000, prześlij mi też proszę swoją twórczośc, bardzo chętnie przeczytam. Rozpisujesz się ostatnio i podoba mi się to! :smile:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wypróbowałem te diamenciszki w aptecznej wodzie destylowanej na pasie.nóż sprężynowy po tym polerowaniu jedzie lepiej niż nowa golarka gillette

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, hej! To co ten kamień się jednak nie sprawdził, czy po prostu próbujesz, co najskuteczniejsze na ostrzenie?

Upiekłam babeczki, jednak do herbatki coś musi byc...

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, nóż był ostrzony na zwykłej osełce,potem na kamieniu a nastepnie polerowany pasem spryskanym diamentową zawiesiną i wygląda jak ostrzony laserem.można się nim golić.

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, teraz żałuję że nie rośnie mi zarost na twarzy spowodu zabiegu orchidektomii kilkanaście lat temu.zostały mi ręce i nogi do testów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, teraz żałuję że nie rośnie mi zarost na twarzy spowodu zabiegu orchidektomii kilkanaście lat temu.zostały mi ręce i nogi do testów.

Już wszyscy sto pietnascie tysięcy razy słyszeliśmy o Twojej operacji. Nie musisz znów tego zaznaczać.

Hardcore w duszy w bani Meksyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Cześc słonko! też u ciebie było dziś lenistwo?

Kręgosłup mnie boli, bo na kolanach segregowałam instrukcje od lego ( młody chce sprzedac swoją kolekcję). Niestety większośc klocków jest pomieszana w pudłach, więc wiemy już, co będziemy robic w przerwie świątecznej - segregowanie i układanie lego...

-- 11 lis 2014, 18:14 --

nieboszczyk, ja nie słyszałam o twoich operacjach, więc jak masz potrzebę, to o nich pisz... Do czego będziesz używał tego noża, do podziwiania błysku i ostrości? ;)

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już wszyscy sto pietnascie tysięcy razy słyszeliśmy o Twojej operacji. Nie musisz znów tego zaznaczać.

żałuje teraz że niemam z czego sie golić,mam taki fajny sprężynowiec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, na "Dzień dobry, kocham Cię" - koleżanka mnie wyciąga bo chce go zobaczyć, to idę, bo sama bym pewnie tego filmu nie wybrała ;)

Zalatana23, ja też jeszcze w piżamie :mrgreen: ale już idę się ubrać :P

daj znać kochana jak wrażenia, ja w niedziele planuje kino i mam jeden film na oku a le może ten lepszy ;)

w ogóle dzień dobry :papa:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim :papa:

kosmostrada, gdzie byliście wczoraj za tym miastem ? Nad morzem czy przeciwny kierunek ?

Jerzy, ja też do kina nie chodzę i żyję. Ostatni raz byłam 11 lat temu z klasą ...

tosia_j Jak tam spotkanie klasowe ? Nic się nie chwalisz ?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, hej, hej! Pojechaliśmy w las na Kaszuby, bo mgła była i nad morzem to smutno w taką pogodę. Jak sztorm i wichura to chociaż nastrojowo jest...

A tobie jak minął ten długi weekend?

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, w szkole spoko, coraz bardziej lubie moja grupe, w ten weekend miałam 2 zaliczenia kazde dwie godziny, z jednego mam 4 :D z drugiego nie mam wynikow jeszcze, w ten weekend mam 4 sprawdziany i mam referat do wygłoszenia, sama się zgłosiłam :P

w ogóle dwie dziewczyny z mojej grupy maj a nerwice i biorą leki tak się zwierzyły mi potem ja powiedziałam o sobie

co u Was ?

-- 11 lis 2014, 18:49 --

kosmostrada, gdzie na Kaszubach? ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, Bardzo się cieszę, bo korzystasz ze szkoły na maksa, życie towarzyskie plus nauka. Super! Zawsze powtarzam, że nie zdajemy sobie sprawy, jak wiele takich pokręconych duszyczek jak my krąży wokoło, bo maskowac to się potrafimy...

Pokrążyliśmy trochę między Kościerzyną a Bytowem. W Studzienicach kupiłam pyszny chlebek.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi