Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba źrebackie jak juz...

Czesc Płatko

Jeśli już to barankowe... Tośka i tak wie, że ją lubię - chociaż to się może zmienić :twisted: jak mi podpadnie bardziej...

stała grozba powoduje zobojetnienie na skutek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:papa: licytujecie się na lata????????? :shock::shock::shock: to ja odpadam jako ten dinozaur :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Miałam wizytę Brata, przyniósł serniczek, wypiek Bratowej. Zrobiłam herbatkę i poplotkowaliśmy nieco.

platek rozy, no szkoda, że ziółka nie wyszły... cholercia, taka fajna praca, a oni wytykają lata kobiet. Chyba faktycznie tam powinna być leciwa Gienia w tych ziółkach :mrgreen:

Cierpliwości płatku, jeszcze wpadnie Ci w ręce fajna praca :great: trzymaj się Kochana.

kosmostrada, zmarzła Ci dupka na spacerku? :mrgreen: rześko wieczorem, mam otwarte okno w kuchni i czuję jak ciągnie po nogach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, tak w Solvayu :) a do bronowickiej jezdze czasami bo tam mam znajoma pania w swiecie herbaty:D i mi wazy po 2 deka herbat:D a nie po 5 czy 10

-- 06 lis 2014, 20:37 --

mirunia, o serniczek to i ja bym zjadla :mrgreen: :********************w itaj Kochana , czytalam ze lepiej sie dzis czujesz a to mnie megasnie cieszy :great::great::great::great::great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, został mi jeszcze kawałek, więc podzielę się z Tobą, łap!! :papa: naprawdę smaczny......... :D

JERZY1962, tak myślałam, że to Twój rocznik.... jest tu nas kilkoro takich dinozarów :mrgreen::mrgreen: ale miło nam tu, prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi