Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, dobrze że jesz kochana, bo to osłabic się za bardzo nie można.

Ostatnio ja za bardzo z jedzeniem sobie folguję, muszę przystopowac, bo nie będzie ciekawie. Mam niestety w skutkach ubocznych mojego leku przybieranie na wadze, no ale jak się jest wiecznie głodnym, to cud aby waga nie ruszyła. Na pewno nie wpłynie to dobrze na moje samopoczucie, jak nie wejdę w spodnie.

Od jutra lekka dieta, zobaczymy przez tydzień, czy poskutkuje. Dziś już zaczęłam, pozwoliłam sobie przy niedzieli tylko na babeczki jako ekstras.

monk.2000,hej! ja chyba takiej muzyki na kaca ( jakiekolwiek by było jego pochodzenie) nie zniosłabym. No chyba że te dźwięki stawiają cię na nogi... ;)

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, nie nie stawiają. Ale wczoraj włączyłem taką playlistę i stwierdziłem, że może warto posłuchać. Nigdy się nie zatrzymałem na dłużej przy takiej muzyce, raczej na dłużej nie zabawię, ale fajnie wiedzieć, czego to się kiedyś słuchało.

platek rozy, :smile:

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, mnie tu nie wszyscy lubia :mhm: hihi.

Nie wierzę :pirate: Niektórzy to naprawdę są ...

Wiesz realnie to mi tez zostala garstka znajomych od kiedy zachorowalam na dpereche i nerwice to zostali tylko Ci najblizsi , reszta widac nie warta byla nic skoro sie poodsuwali. :bezradny:

Ja nigdy nie miałam, to nie wiem, co tracę :roll: Gorzej chyba mieć i stracić :(

monk.2000, witaj :papa::papa::papa: rozbawiles mnie tym wpisem :)

Mnie w sumie też :mrgreen:

z.w telefon mam.

O co chodzi z tym fonem ?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, no chyba że ktoś zadzwonił do niej. :-)

Na razie słucham składanki o Warszawie. Jakieś uliczki warszawskie, czerwone autobusy i miłość do miasta i ukochanej. Potem może przejdę na "the best of". :D

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie zaliczyłam :oops::why:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia1983 Z czego ? Nie przejmuj się - są drugie terminy i M. do pocieszenia :D Najważniejsze, że od dłuższego czasu masz zwyżkowy nastrój - i tego się trzymaj :great:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, wiesz, to zwykly sprawdzian byl ale umiałam uczyłam sie, kolezanka mi to tłumaaczyła a taiego byka strzeliłam ze wiesz w zadanich wszystko zle 2 punkty na 8 a zeby bylo smiesznie to dobrze mialam zadanie najtrudniejsze z gwiazdka nieobowiazkowe :P

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia1983 Nikt nie jest nieomylny ani idealny. Też się z tym musiałam pogodzić. A łatwo nie było, wierz mi, bo też jestem perfekcjonistką :P Zresztą tak to już jest, że najczęściej się człowiek wykłada na najprostszym :bezradny:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wrocxilam na chwile ... sasiadka mi pomogla umyc wlosy .... Dostalam tez pyszne ciastko od niej :105: i tez szukaja dla mnie laryngologa razem ze sasiadem .. to pocieszajace ze ktos sie mna przejal jak jestem w potrzebie.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz płateczku, jak o Tobie myślą :great: ( ja od jakiegoś czasu też ). Będzie już tylko lepiej !

Ja się wybieram na 20 do kościółka. Trzeba się w końcu ruszyć sprzed kompa, bo mi kręgosłup już powoli nawala ...

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, dziekuje :************* o a nic Ci sie w kosciele nie dzieje? ja to mialam lęki ostatnio jak na slubie kolegi bylam .

-- 26 paź 2014, 20:33 --

Arasha, masz pw:)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, przeczytalam czy w kosciele nie grzeją zamiast nic Ci sie nie dzieje :mrgreen:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, czasem pewnie grzeja wino mszalne :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, :papa::papa::papa::papa: u mnie tak nijak, slucham muzyki i straam sie nie dac negatywnemu mysleniu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, o jak dawno Cie nie widziaqlam . Terapia mnie osobiscie bardzo pomaga , stalam sie dzieki niej bardziej mobilna no i s poro rzeczy o sobie dowiedzialam o tym czego sie boje . Teraz to juz mi zostal lęk przed lękiem.

A co u Ciebie ? jak sie czujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

płatku :mrgreen: Nie było mnie tu trochę, a potem nie mogłam Was zlokalizować ;-)

U mnie w kratkę. Kolejna, trzecia próba odstawienia paro bez sukcesu :-( Po 4mcach nawrót ataków :-(

Dlatego jutro zaczynam terapię :-) Bardzo liczę, że mi pomoże.

A jak u Ciebie? Czytałam o kłopotach z błędnikiem. Lepiej Ci?

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, wiesz niestety wozi mna jak chodze i jak za duzo sie kolo mnie dzieje , typu samochody jada , ludzie ida... itp jutro dzwonie po laryngologach mam nadzieje ze znajde dobrego ktory mi pomoze i repionizuje moj blednik.

Kochana nie odstawiaj narazie leku jak sie zle czujesz .. idz na terapie i wtedy pomyslisz . Paro zreszta ciezko odstawic .

Niestety leki tylko tlumia nasze lęki , terapia mam nadzieje pomoze Ci przepracowac siebie i to co sie dzieje i dzialo w Twoim zyciu i bedzie lepiej , wyjdziesz na prosta. :)Ja wprawdzie cudownie uleczona nie ejstem ale na pewno o wiele lepiej sobie radze .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, a gdzie ja cos takiego napisałam :D to nie ja napisalam

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi