Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hey:) :papa::papa::papa::papa:

ja nie poszlam z forum , bo czat mnie nie ciagnal wcale a wcale :) wiec jestem tutaj .

Wrocilam z miasta , bylam w Mops po decyzje i na dalszych testach do grupy inwalidzkiej.

Poltorej godziny nad tymi testami siedzialam a czulam sie jak na klasowce , taka zdnerwowana :shock::silence::silence::silence:

I dupa , nie mam pamieci do rysunkow skomplikowanych bo narysowalam tylko ogolny zarys takowego :bezradny::bezradny:

Teraz wrocialm , mam herbatke i odpoczywam .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie ludzie. U mnie wesoło. Dzień wyjątkowo fajny, jak na moje standardy. Przeglądałem pliki na komputerze i się okazuje, że dobrze, że nie robiłem formatu, bo jest tu dużo ciekawostek. Będzie trzeba zrobić kopię zapasową. Czekam na rozmowę na gg. Używa ktoś tego jeszcze?

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, ja uzywam :))))) :papa::papa:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, ja nie.

platek rozy, a po co rysunki?

Ja jestem w sumie podenerwowana, ale wymyśliłam, że za jakąś godzinkę sobie sprawię moczenie stópek w rumianku dla relaksu. A poza tym to będę grać w grę ;)

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, w tych testach byly , pamieciowych psychologicznych .

Staram sie o grupe inwalidzka bo moze wtedy latwiej znajde prace na stale. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, Hey Jerzyku :**********

Dobrze ze dzis lepiej . ja tez po stresie sie czuje zle . To chyba tak jest w naszej chorobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, mysle ze najlepiej jak mi zle powychodza ale jak mi maja dobrze wyjsc jak ja mam pelnoz aburzen .. i niby wiem ze powinnam miec jak najgorsze na ta grupe ale dla mnie samej to stresujace bardzo bo mnie przeraza ze nie mam pamieci czy inne tego typu rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka kochani

ja niedawno dopiero z pracy wrocilam, jeszcze jutro i w srode praca i wolne na nauke i pt, sob i ndz szkola i zaliczenia platek rozy, dzis mialas te zadania?? :**** cyklopka, :***

-- 13 paź 2014, 17:20 --

ide obiada pichcic :)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, hejka

ja jestem w trakcie robienia obiadku i potem kucie na zaliczenie :P

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej Wam... platek rozy, Mialas testy na grupe inwalidzka? ja nic takiego nie mialam :roll:

-- 13 paź 2014, 18:53 --

Infinity, :(

-- 13 paź 2014, 18:55 --

amelia83, ja przed chwilka zrobilam ogorkowa...ochote mialam :D

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, ja juz wcinam

co u Ciebie ?

JERZY1962, wzajemnie i smacznego

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, tak mialam w cholere rysowania dzis i logicznego myslenia i inne tego typu rzeczy plus reszta z 567 pytan. A mam jeszcze dwa spotkania na testy wiec tego bedzie jeszcze wiecej.

hania33, tak musze zrobic testy zeby mieli najnowsze bo poprzednie sa za stare a papiery na grupe skladlam od neurologa , psychiatry , psychologa , ortopedy i ogolnej. Reszte badan mialam ok chyba komplet bo zazyczyli sobie nowsze testy i dokladniejsze.

-- 13 paź 2014, 19:39 --

Odebralam bransolke z poczty :105::105: jej jak sie ciesze :yeah::yeah: a 25 ide na targi dizajnuuuu i mody bo sie naumawialam z bizuteryjnymi kolezankami :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja nic takiego nie mialam :roll: widzialam bransoletke cudaśna droga była?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi