Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

siemka kochani :papa: ja sprzątam bo mam gościa na wekend

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i wróciłam z cieplutkim swetrem za całe 12 zeta. Rodzina nareszcie już na nogach, jest do kogo się odezwac, sweter się pierze, jajeczko na miękko wrzucone do brzucha. Zaraz się wybieramy na festyn Lasów Państwowych kupic jakiś dobry miodek i pogrzac kości na słoneczku...

Infinity Mieliśmy jechac na grzyby, ale za sucho i podobno grzybów u nas też ni ma.

Niedobrze, bo mi się już skończył cały zapas suszonych.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xxdaisyxx, smacznego :) sprzatam bo ciagle mój facet bałagani :roll::P

-- 06 wrz 2014, 10:33 --

kosmostrada, czesc ja osttnio fajowy sweter od kolezanki dostałam piękny w moim stylu :105:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xxdaisyxx, hahaha za 60 groszy fajnie ja ostatnio ubralam spodnie do pracy i mi spadały z tyłka bo paska nie wzielam i naprzeciwko mojej pracy mam lumpa i poszłam i pasek za 80 groszy kupiłam :mrgreen:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xxdaisyxx, u nas jest dostawa dwa razy w tyg i w te dnie, otwarcie o 9 baby stoja od 7 widze przez okno z pracy nienormalne nawet zima w mrozy stoja z kubkami termicznymi :mrgreen: dla mnie to zwariowane :mrgreen:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, xxdaisyxx, - rozumiem przyjemnośc polowania i kupowania za grosze, ale stanie pod lumpkiem z kubkiem termicznym... :shock: Mój lumpek mały( choc należy do dużej sieci second-handowej), może i przez to za wiele tam się nie wyszpera, ale nie ma tłumu ludzi wyrywających ci rzeczy z ręki. ;)

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja mieszkam w mieście gdzie jest ulica lumpków, albo ekskluzywnych sklepów.. :D Niestety nie mam okazji poszperać zbytnio, bo pracuje od 10-18, a zazwyczaj tak sklepiki są pootwierane :cry: . Choć w mojej rodzinnej miejscowości są malutkie lumpki, to mama mi opowiadała, że wejdą dwie babki, wezmą seterte ciuchów sobie na bok i wybierają, a reszta stoi i patrzy :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xxdaisyxx, :shock:

do mnie jedzie koleżąnka bedzie do jutra, a u M bedzie kumpel tez do jutra więc nie będzie nudno :yeah:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xxdaisyxx, i powiesz mamie o swoim problemie? jak myslisz jak to może przyjąć..?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, miałam jej nie mówić w ogóle, ale zaczęłaby podejrzewać z czasem że odcinam się od rodziny, że już nie odwiedzam. Wczoraj przez telefon już wybuchłam płaczem jak z nią rozmawiałam i wstępnie jej powiedziałam co mi jest :(. Ale oczywiście, że będzie dobrze, żebym się nie martwiła, że jestem silna ;). Ale wiadomo, że kto tego nie przeżył to nie wie że pocieszenie "weź się w garść" nic mi nie da :roll:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, przecież wypierzemy i czemu ochydne :roll:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xxdaisyxx, mi to przyniosło ulgę, jak poinformowałam rodzinę i przyjaciół, co się ze mną dzieje. Nie muszę nic udawac i wymyślac jakiś dziwnych usprawiedliwień, dlaczego np. nie mogę czegoś zrobic. Mama się nie martwi że mam anoreksję lub raka, tylko wie, że tak schudłam przez uboki leków. Przyjaciele wiedzą, że ich nie olewam, tylko mam problem.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moi przyjaciele i rodzina wie, ja choruje od 12 lat ciężko byłoby to ukryc przez tyle lat

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k - Nie kupiłabym na rynku ze stosu śmierdzących szmat, ale czysty schludny lumpek, odkażone ciuchy, w domu pralkę mam, w czym problem. W dobie konsumpcjonizmu i ewidentnego żerowania na nas przez wielkie koncerny( porównaj jakośc i koszt wyprodukowania spodni, czy bluzki, a ich cenę w sklepie) uważam to za chwalebne. Wynika to nie do końca z zasobnosci mojego portfela, ile z filozofii życiowej.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja od zawsze kupowałam w lumpkach uwielbiam oryginalne ciuszki nietypowe :105:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, uszperalas cos? :mrgreen::mrgreen:

Ja tez uwielbiam ciuszki z ciuszkolandu , mam wiekszosc szafy z niego i jakos grzyba ani innego syfu nie zalapalam nigdy.

Mam markowe ciuchy , dobrej jakosci i za grosze.

W zyciu bym za spodnie nie dala 200 zl (tyle kosztowaly te moje boyfriendy w cubusie) ja dalam 10 zl. Zawsze tez bylam i jestem chwalona za styl i wiele moich ubran kolezankom i kolegom sie podoba .

W sklepie tez ciuchy sa mierzone , niejednokrotnie dziewczyny ponosza chwile ciuch pozniej doczepiaja metke i zwracaja do sklepu spowrotem.

Nowe zawsze kupuje tylko buty , bielizne , rajstopy , skarpetki.... A tak ciuszkolandy i ewentualnie wyprzedaze w sklepach . :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi