Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

amelia83, byłam w sklepie przed 22 i na spacerku z Czikuniem :D , za chwilę bede kończyła książkę i chcę obejrzeć w tvp2 film poświęcony p. Szaflarskiej...

-- 01 wrz 2014, 21:47 --

Karinko, nasz maluszek ma znowu zabiegi magnetoterapii, w domu, bo chcemy, by nie cierpiał z powodu kręgosłupa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W życiu bym nie pomyślała, że na policealnych takie rzeczy :o

No, trudno, mus to mus, tak je ogram w kosza, że nie będą wiedziały jak się nazywają. (O ile po lekach mi się w główce nie zakręci czy coś). Przynajmniej nie trzeba będzie dojeżdżać, bo tam sala gimnastyczna jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!

cyklopka - przestaję już komentowac twoje zmiany avatarów... ;) I jak towarzystwo, same babki czy jakiś osobnik płci odmiennej też się zawieruszył? jak wiekowo, kto przychodzi się dokształcic? A z tym w-fem to mnie rozwaliłaś, rozumiem jeszcze na dziennych, ale na zaocznych ???

Dziś dzień kolejnego wyzwania, wyszłam pierwszy raz z koleżanką na herbatę , wysiedziałam bez problemu. Oczywiście mój organizm robił cyrki przed wyjsciem - telepawka, ból brzucha itp. ale się nie dałam i potem poszło gładko. Po powrocie jeszcze wyszłam z psem, ale jak wróciłam to padłam na łóżko i spałam jak zabita 2 godziny. Czasami wierzyc mi się nie chce, że taka pokręcona jestem, aż śmieszna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!

cyklopka - przestaję już komentowac twoje zmiany avatarów... ;) I jak towarzystwo, same babki czy jakiś osobnik płci odmiennej też się zawieruszył? jak wiekowo, kto przychodzi się dokształcic? A z tym w-fem to mnie rozwaliłaś, rozumiem jeszcze na dziennych, ale na zaocznych ???

Dziś dzień kolejnego wyzwania, wyszłam pierwszy raz z koleżanką na herbatę , wysiedziałam bez problemu. Oczywiście mój organizm robił cyrki przed wyjsciem - telepawka, ból brzucha itp. ale się nie dałam i potem poszło gładko. Po powrocie jeszcze wyszłam z psem, ale jak wróciłam to padłam na łóżko i spałam jak zabita 2 godziny. Czasami wierzyc mi się nie chce, że taka pokręcona jestem, aż śmieszna.

Często również tak myślę :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, oj, znalazłam przez przypadek :hide: ha, patrząc po mailach na liście chyba same babencje, najwyżej jeden chłopak, z tym że nie na pewno, bo to nie musi być imię chłopaka, może być nazwisko dziewczyny ;) Wiekowo nie wiem, zobaczymy w piątek.

No nie jest to typowe zaoczne, bo 3 dni w tygodniu są lekcje i to prawie cały dzień. Ale co ten wuef :lol: I psychologia będzie :twisted:

W ogóle się dowiedziałam, że będę mieć terapię psychodynamiczną, dla mnie ok.

Tylko teraz się waham w kwestii szukania pracy na etat, jak już mam ustaloną szkołę, terapię i parę godzin w tygodniu ze starej pracy, to już będę miała dzień/tydzień dosyć zorganizowany :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw - kochana , dobrze że na tym forum spotykamy osoby, które dokładnie wiedzą, co przeżywamy, bo z reguły dla innych jest to abstrakcja. Mam tak jak ty to wielkie szczęście, że najbliżsi mnie wspierają, chociaż nie są w stanie mojego zachowania i emocji pojąc.( nie dziwię się, w końcu ja nawet tak do końca tego nie rozumiem ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Co tam?

U mnie stara bieda. Zmniejszyłem dawkę leku i obserwuję zmiany. Trochę mam więcej energii, ale z drugiej strony więcej natrętnych myśli i większa derealizacja. No cóż.

Odnośnie szkół policealnych, mi zostały dwa przedmioty, żeby zaliczyć informatykę. Egzamin zawodowy powinienem zdać, ale i tak dużo czasu przeznaczam na naukę. Z różnym skutkiem, bo pytania na testach są dość podchwytliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, oj, znalazłam przez przypadek :hide: ha, patrząc po mailach na liście chyba same babencje, najwyżej jeden chłopak, z tym że nie na pewno, bo to nie musi być imię chłopaka, może być nazwisko dziewczyny ;) Wiekowo nie wiem, zobaczymy w piątek.

No nie jest to typowe zaoczne, bo 3 dni w tygodniu są lekcje i to prawie cały dzień. Ale co ten wuef :lol: I psychologia będzie :twisted:

W ogóle się dowiedziałam, że będę mieć terapię psychodynamiczną, dla mnie ok.

Tylko teraz się waham w kwestii szukania pracy na etat, jak już mam ustaloną szkołę, terapię i parę godzin w tygodniu ze starej pracy, to już będę miała dzień/tydzień dosyć zorganizowany :bezradny:

No tak, zapomniałam, że teraz masz tylko jakieś plany, listy, a dopiero w piątek zobaczysz ludków. Dziury w mózgu...

Trochę już masz zajęc w tygodniu, a jeszcze pewnie pouczyc się będzie trzeba...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi