Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Nie rozumiem jakim cudem ludzie w sieci mogą mnie akceptować i lubić (albo tylko mi się tak wydaje :roll:), a dla tych z mojej okolicy jestem śmieciem :roll:

Według mnie nie jesteś śmieciem i powinnaś to w jakiś sposób pokazać ludziom w Twojej okolicy. Śmieciami są te osoby, co mają do Ciebie jakieś wąty.

Właśnie pomysłów na pokazanie brak :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, zeldox dalej, poza tym depakine i senzop, wszystkie inne leki, które dotąd brałam, odstawiła

-- 11 sie 2014, 17:07 --

Doberman, no ale ja doch gadam, że byłam dzisiaj u lekarki, ale ta baba z nieba pojawiła się po wizycie już

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem jakim cudem ludzie w sieci mogą mnie akceptować i lubić (albo tylko mi się tak wydaje :roll:), a dla tych z mojej okolicy jestem śmieciem :roll:

Według mnie nie jesteś śmieciem i powinnaś to w jakiś sposób pokazać ludziom w Twojej okolicy. Śmieciami są te osoby, co mają do Ciebie jakieś wąty.

Właśnie pomysłów na pokazanie brak :roll:

Ja ci mogę podać jeden pomysł, ale kontrowersyjny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cyklopka gdzieś to podczep koniecznie, bo im więcej pozytywnej energii tym lepiej!

No właśnie, co tu wszyscy tacy podenerwowani, ja się staram

W ogóle jak się dzieje coś obiektywnie złego, komuś trzeba pomóc, to jestem bardziej zmotywowana, niż jak siedzę i roztrząsam swoje życie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarnobiała mery, Rozumiem,że nie masz siły siedzieć całego dnia. Ale jak masz mieć takie samopoczucie jak teraz... Mam nadzieję,że po nowych lekach przejdzie ale jeśli nie to musisz o tym powiedzieć lekarce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi