Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć ;)

Będę jeździł z takim starszym panem i wypompowywał szambo. Żadna praca nie hańbi.

Dobrze że masz chęci do pracy, co u Ciebie poza tym?

Cześć. Co u mnie? Ząb mądrości mi wychodzi i bardzo mnie boli. Rodzice strasznie niepocieszeni że idę do pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, ja może nawet bym się ucieszył jakby mi odcięli np. internet na kilka dni. Wtedy bym oglądał ściągnięte filmy, czytał ebooki, słuchał muzy z Winampa. :P

Trzeba szukać pozytywów.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, dasz rade ...ale wiem co czujesz, ja czasmi jak nie mam neta dłuzej nic kilka dni, tesknie za swoim lpkiem, ale masz neta w tel :*

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tel to nie to samo, ja w tel tylko z fb czasami korzystam

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, każdy rodzić byłby niezadowolony wiedząc że dziecko robi w "szambie i gównach"

zespół natręctw; paroksetyna 60 mg, doraźnie diazepam 5 mg, fajki i kawa ogromne ilości

ściany mają uszy, ludzie to pluskwy, wiem to, część z nich jest jak szczury, co robią szczury - węszą, szklanka przy uchu życie na podsłuchu, i nawet nie wiesz kiedy już ziomek leżysz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

M napisał, ze kocha i tskni bardzo

ale on zawsze mi tak mówił, a zachowywał inaczej

przy innych ludziach czułam sie swobodniej i moglam byc bardziej soba a z nim było super bombowo jak wszystko grało, jak były problemy to nie umielismy dawac sobie wsparcia :(:(:(:(

ale bez niego jestem większą ofiara losu :why:

od jakiegos czasu robilam sobie w glowie bilans dobrych i złych momentow

dla mnie liczy sie w zwiazku zrozumienie, wsparcie, stabilizacja i poczucie bezpieczenstwa

nie mam siły na na zycie na ciągłej huśtawce, moja choroba mi wystaarczy i zabiera dość sił

:why:

-- 06 sie 2014, 11:46 --

Doberman, dlaczego rodzice nie chcą żebys tam pracował?

-- 06 sie 2014, 11:47 --

Infinity, tez soie poczytam pozniej, narazie nie moge sie skupic na tym co czytam

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam taki bajzel w glowie....

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

praca jakakolwiek ale i tak dobrze

nawet jak ulotki rozdają to jak młodzi są to zbieram

bo pracują i dobrze to świadczy młoda laska zamiast dupę wystawiać np to pracuje uczciwie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, probuje :roll:

-- 06 sie 2014, 12:44 --

siostra wyciaga mnie na dzialkę, jade paaapaaaaa

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, każdy rodzić byłby niezadowolony wiedząc że dziecko robi w "szambie i gównach"

A ja niezmiennie jestem zdania że żadna praca nie hańbi. Z resztą ktoś musi wybierać szambo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wszystkim!

mirunia Jak sobie strzelisz ten cardiamid to ci puls z kolei nie szaleje? Mi na kardiologii zapisali medykament na obniżenie pulsu i jak mi zwali za bardzo ciśnienie (mam też niskie), to tylko wtedy kawkę mogę dziabnąc.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman cześc, gratuluję pracy - lepsze jeżdżenie ze starszym panem po szambach, niż bezproduktywne siedzenie i przewalanie papierków przy biurku.

Ząb przepłucz na wieczór wódką, czy samogonem, będzie mniej bolało. Nie znaczy, że masz sobie strzelic kielicha, tylko potrzymac w ustach przy zębie :D

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi