Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hej wszystkim:) ja tydzien po slubie koscielnym.. byly nerwy ale zyje:) w zwiazku ok dziecko ok a mnie doly lapia i leki ze jestem wariatka albo ze cos mam z glowa... wydaje mi sie ze czasem sie wylaczam a potem jak sie wlacze to lek ze co to bylo itp... moze po prostu za bardzo skupiam sie nad nerwica.. za duzo mysle i przeraza mnie fakt choroby i bycia innej... maslo maslane... pozdrawiam:*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amelia83a jednak się udała impreza! A miałaś wątpliwości...

Ja w poradnikach to raczej nie gustuję, ale w desperacji już kupuję, wybieram się na terapię poznawczo-behawioralną, więc chcę wiedziec, czym to się je. A "Pokonac lęki i fobie" chyba mi pomogła.

Powiedz Amelia83 po przeczytaniu, czy coś ci dała.

Dobranoc wszystkim, proszki czas zażyc i do spania...

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, dobranoc :***

chocovanilla, hejka, Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojej drugiej połóweczki :))

ja nie nigdy nie moglam wyobraic sobie wlasnego slubu, to by byla kompromitacja z mojej strony, chyba bym dostala zawału ze stresu :oops:

czarnobiała mery, suuuuuuuper kochana!! piać teksty do piosenek no no no...szalejesz :) :105::105:

LATEK1962, hej :)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, najgorsze jak dla mnie sa przygotowania do slubu... potem juz z gorki... ja sie balam ze ataku padaczki dostane bo w biegu cos namotalam z dawkami ale bylo wszystko pieknie:) szkoda ze to tylko jedna noc...:( oby teraz zdrowie bylo to bede mega szczesliwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, no tylko że ja nie wiem czy potrafię. Bo to chyba trudniejsze niż pisanie tak po prostu wierszy. Ale myślę, że spróbuję, może mi się spodoba, zawsze to nowe doświadczenie. Zaproponowała mi to osoba, która tworzy muzykę i współpracuje z piosenkarką. Chyba moje wiersze się spodobały, miłe to. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarnobiała mery, pewnie, moze stworzysz cos fajnego :)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983, hej, co tam //Alicjo?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nic, wakacjuję... ;) ale z końcem sierpnia to się skończy, bo idę do pracy ale jeszcze nie wiem do jakiej :bezradny:

-- 02 sie 2014, 21:50 --

Ciekawe czy łeb mi się już trochę wyprostował, po tym 6 miesięcznym pobycie w szpitalu i czy tym razem dam radę.

"Objawy mają swoje znaczenie"

Zygmunt Freud (1856-1939)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983, jak czytalam jakis czas temu mysle ze ten pobyt bardzo duzo Tobie dał i wiele wyniosłas dobrego dla Siebie, a jak nie wiesz do jakiej pracy? :)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lece spać dobrej nocki :!:;););)

-- 02 sie 2014, 21:59 --

ala1983, aaaa no to cudnie ze masz w czym wybierac, :105::105: zazdroszczę

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy sprzątaniu znalazłam broszury dla dzieci z głębokich lat 90-tych. Pocięłam je na równe kwadraty. Wtedy zauważyłam, że to rubryka korespondencyjna ("szukam przyjaciół, bo nie mam, też lubię Kelly Family, pozdrawiam babcię i księdza proboszcza, odpiszę na każdy list"). Wymyśliłam wybrać 3 adresy (pewnie już tam nie mieszkają, ale może ich rodzina) napisać i zobaczyć co się stanie :mrgreen:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej

cyklopka, :mrgreen:

Prakseda, ja w taki sam sposob poznałam przyjaciółke w Stanach. Było to prawie 17 lat temu. Wtedy mój tato pracował w Stanch i okazało sie ze mieszka dosłownie 25 min. od niej. A że wakacje tam spedzałam to i razem je spędzałysmy. Teraz spotykamy sie tak srednio co 2 lata. A jak szczęscie dopisze to juz niedługo bedziemy prawie sąsiadkami

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi