Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Przy sprzątaniu znalazłam broszury dla dzieci z głębokich lat 90-tych. Pocięłam je na równe kwadraty. Wtedy zauważyłam, że to rubryka korespondencyjna ("szukam przyjaciół, bo nie mam, też lubię Kelly Family, pozdrawiam babcię i księdza proboszcza, odpiszę na każdy list"). Wymyśliłam wybrać 3 adresy (pewnie już tam nie mieszkają, ale może ich rodzina) napisać i zobaczyć co się stanie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej

cyklopka, :mrgreen:

Prakseda, ja w taki sam sposob poznałam przyjaciółke w Stanach. Było to prawie 17 lat temu. Wtedy mój tato pracował w Stanch i okazało sie ze mieszka dosłownie 25 min. od niej. A że wakacje tam spedzałam to i razem je spędzałysmy. Teraz spotykamy sie tak srednio co 2 lata. A jak szczęscie dopisze to juz niedługo bedziemy prawie sąsiadkami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa::papa::papa:

Pedze niebawem do pracy , serce mi lomocze , dusi mnie ale dam rade !

Upal sie szykuje taki jakw czoraj a pozniej jeszcze czeka mnie sesja zdjeciowa ---slubna a raczej stylizacja . I jestem mega zadowlona bo wpadna z tego pieniazki :mrgreen: a sprawa wyniknela niespodziewanie wczoraj .

Musze podolac , wzielam milocardin zeby serducho uspokoic , ubieram sie teraz , slucham muzyczki i mykam .

Milej niedzieli dla Wszystkich :!::!::!::!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, zgadza się, ale ktoś go wywiózł najprawdopodobniej bo brat go znalazł we wsi 2.5 km od domu.

-- 03 sie 2014, 10:47 --

amelia83, ja nie zapraszam tylko mi przysyłają. Teraz to z pw wynika że matrymonialne :mrgreen:

-- 03 sie 2014, 10:53 --

Nie ufam takim. Może szuka sobie naiwnej dupeczki co chce się wyrwać z dziury. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi