Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Infinity, hej!

platek rozy, no ja też odnoszę wrażenie, że ty się bardzo starasz. Zaburzenia swoje, a ty swoje. Poza tym otaczają cię chyba dobrzy ludzie.

Ja niestety dużo nerwów mam z powodu zachowania bliskich mi osób i nie potrafię tego oddzielić. Nie wydaje mi się, żeby zaburzenia zniekształcały mi obraz rzeczywistości, wydaje mi się, że to jak się czuję jest adekwatną (no może lekko przekolorowaną) reakcją na to co się dzieje na prawdę. (Terapeutka mi mówi, że ja w ogóle nie ogarniam rzeczywistości, ale to już temat na inną rozmowę).

W między czasie zamierzam sobie przerobić tego bloga o autoterapii, którego ktoś ostatnio podlinkował, chociaż moje "przekonania" się bronią.

http://www.autoterapia.eu/

Byłam dzisiaj złożyć CV, pierwsze wrażenie musiało być OK, bo zaraz oddzwonili, żeby potwierdzić jutrzejsze spotkanie. Próbowałam też poznać nowe koleżanki, bo z którymiś z nich mogę kiedyś pracować.

Wiem, że są rodzaje depresji, gdzie ludzie nie są w stanie pracować, ale mnie ciężka praca może tylko pomóc :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Hey :) :papa::papa: wiesz z tymi ludzmi to roznie jest , generalnie malo znajomych mi zostalo a z rodziny mam ciotke (mamam nie zyje od 21 lat) ojca z ktorym mam slaby kontakt i siostre z ktora teraz jakos lepiej sie zaczelo ukladac . Ciotka mi sporo stresow napeedzala bo nie rozumiala mojej choroby i stale mowila ze mam sie wziac w garsc , od kiedy powoedzialam ze jak mi bedzie tak powtarzac to z nia nie bede juz rozmawiala wcale jest lepiej , teraz troche pomaga jak nie mam pracy ani swiadczenia z Zus.

Widze ze obydwie jestesmy na etapie poszukiwania pracy :) ja tez skladam cv :)Oby sie nam udalo :great::great:

A co do nudy masz calkowita racje , tyle rzeczy jest ktorymi sie mozna zajac .

Ja dzis uklecilam kilka par kolczykow na sprzedaz do sklepiku dla kolezanki , sa etniczne z koralikow fimo ale przekornych bo z cyrkoniami . Teraz zrobilam pranko i chyba pojde na spacerek.

A co do chorob to mam ciut zaburzen niestety i ciezko mi z tym funkcjonowac ale sie staram na ile moge.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi