Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Też walę :roll: Głównie po tym jak próbuję komuś coś wytłumaczyć, a on(a) już swoje zdanie na mój temat i swoje wyjaśnienie ma.

Właśnie wróciłam ze sklepu, bo musiałam sobie kupić coś na rozmowę w sprawie pracy. Ja rozumiem, że ekspedientki muszą stać po ileś godzin za marne pieniądze, ale fajnie by było chociaż nie rozmawiać przez telefon i wiedzieć, co się ma w sklepie.

Wzięłam do ręki granatowy żakiet i pytam się czy do takiego nietypowego odcienia niebieskiego da się znaleźć spódnicę, a ona mi daje plażową biało-czarną (taka niby to krata nie-krata ja wiem, takie swego rodzaju pepito)*. W kolejnym jeszcze lepiej, pytam o żakiet, ona mi pokazuje kurtkę puchową :lol: I kto tu jest wariat? :shock:

Generalnie to mi się dzisiaj nic nie podoba, dobrze że chociaż to ubranie skompletowałam. Pod koniec to jak się zobaczyłam w lustrze w przymierzalni z profilu, czyli tak jak się zwykle nie oglądam to już się załamałam i dziwię się, czemu nikt mi jeszcze nie kazał chodzić w worku na głowie :hide:

*

[videoyoutube=kU6Dz70ojzA][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, co znowu za debata Cię czeka?

Będę debatował z korwinistami na temat wyższości narodowego socjalizmu nad skrajną prawicą.

O, to bardzo oryginalne, przez internet, w studio czy jakaś większa ustawka? ;)

Spotkamy się osobiście, w bliżej nie znanym mi miejscu, bo korwiniści strasznie się kryją z miejscem swoich spotkań. Pewnie będzie jak zawsze ze 20 osób.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi