Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

LATEK1962, Doberman, hejka jakie plany na dzisiaj?

Ja się dzisiaj wybieram na pocztę, potem do sklepu z militariami i do Środowiskowego Domu Samopomocy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, amelia83, Hey Kobietki :**************

Majstrzy wlasnie skonczyli , mam rozwalone pol przedpokoju :x:x:x:x:x:-| woda nie cieknie , umowilam sie z takim najmlodszym z nich ze mi zamuruje scianke dzialowa i jedna sciane postawi , zrobi gladz --- we srode ma byc bo jutro mam terapie a to murowanie to na calyd zien roboty.

Mam mu kawe postawic za to.

Zmeczona jestem , udenerowana i glodna :roll:

mirunia, Slonce ja wczoraj mialam zawroty , i oczywiscie mase lekow przez to .My bedziemy mialy o wiele trudniej wyjsc z choroby bo mamy jesszcze choroby wspolistniejace somatyczne.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

dawno mnie nie było, bo byłam u prawdziwego psychologa i w ogóle, to wolałam ogarnąć na spokojnie niż zdawać relacje na bieżąco.

Tak że teraz dostałam znowu mniej przeciwdepresyjnych, a więcej przeciwlękowych i mam się do przyszłego miesiąca zdecydować, czy chcę terapię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pie***lę. Połtorej godz dzwoniłam o bociana bo wypadł z gniazda. Czekać do jutra a wątpię żeby młody bociek przeżył do jutra.

-- 14 lip 2014, 17:41 --

Ile bociek może wytrzymać bez jedzenia? Nie umiem karmić ptaków i nawet nie mam czym. Nie mam surowego miesa które nadawałoby się dla boćka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochan ja dzis padam , i nerwy mialam straszne w sklepie , w pierwszym momencie to myslalam ze juz wyjde ale pomyslalam "Opanuj sie kobieto do cholery bo zostaniesz bez chleba !" i jakos poszlo .

Pozniej zajrzalam do ciuszkolandu zeby sie odstresowac bo jak przerzucam te ciuszki na wieszakach i pogrzebie w roznosciach to nawet jak nic nie kupuje to i tak mnie to uspokaja :mrgreen: i poszlam na spacer. Musialam zmyc podlogi bo panowie mi zamietli wszytsko ale sie zapylilo od tego burzenia scian.

No i w kuchni poprzecieralam blaty i jestem zmeczona.

Bola mnie plecy .

cyklopka, a jak sie czujesz ????? Witaj witaj :))))

Infinity, :********* nie mam pojecia niestety :bezradny::bezradny: szkoda biedaka.

A czemu nikt dzis nie podjedzie?

Jak sie czujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi