Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ostatnio słabiej łapię koncepcję forum, ale się odnotuje.

Jestem i sprzątam w szafce z rupieciami technicznymi.

Dużo czytałem teorii, a teraz po prostu chciałem zobaczyć jak to wygląda w materii, a nie na zdjęciu.

Herbatka oczywiście do tego. Jest okej, jeden problem to martwię się jak dam sobie radę w ewentualnej pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, kiedy ja zaczynałam pracę miałam bardzo niską samoocenę, dojeżdżałam do stolicy z małego miasta / 20 km/, nie potrafiłam odnaleźć się tam, było mi potwornie trudno...

Nie rozumiałam postepowania i zachowania ludzi, z którymi przszło mi spędzać 8 godzin. Nie miałam zdiagnozowanej nerwicy, bo wówczas nikt nie zajmował się tym problemem na poważnie, a ja czułam sie inna, czułam się źle, a nie wiedziałam dlaczego...cierpałam bardzo.

Minęło chyba ze 20 lat zanim zrozumiałam, że nie jestem ani gorsza, ani głupsza niż ci ludzie, potrafię nie mniej i nie zachowują sie wcale dziwniej niż większość. Dojrzałam, ale nerwica niszczyła mnie mimo wszystko. Żałuję, że wtedy nie trafiłam do psychologa, dzięki któremu uniknęłabym wielu problemów, chorób i smutków...

Zanim podejmiesz pracę, zbuduj siebie tak, byś w zderzeniu z rzeczywistością nie cierpiał, nie poddał się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, amelia83, Hey Kobietki :**************

Majstrzy wlasnie skonczyli , mam rozwalone pol przedpokoju :x:x:x:x:x:-| woda nie cieknie , umowilam sie z takim najmlodszym z nich ze mi zamuruje scianke dzialowa i jedna sciane postawi , zrobi gladz --- we srode ma byc bo jutro mam terapie a to murowanie to na calyd zien roboty.

Mam mu kawe postawic za to.

Zmeczona jestem , udenerowana i glodna :roll:

mirunia, Slonce ja wczoraj mialam zawroty , i oczywiscie mase lekow przez to .My bedziemy mialy o wiele trudniej wyjsc z choroby bo mamy jesszcze choroby wspolistniejace somatyczne.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi