Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Infinity, mirunia, Hey Kobietki :papa::papa::papa:

mirunia, Kochana ja dzis jestem cala jakas obolala , nie wiem czy od cwiczen czy od pogody.

Rano mam prawie codziennie taki szybki puls , byl czas ze nie mialam ale od czasow komisji tych co teraz mialam znow mi wrocil.

Co dzis pichcisz? :mrgreen:

U mnie domowe hamburgery z mieska mielonego i dobrodziejstw warzywnych :smile:

Zastanawiam sie jak uciagne do 3 tygodni jeszcze bo wtedy dopiero bede miala pieniazki z Mops( o ile je dostane)

Wzielam dzis papiery do UM na grupe inwalidzka i w przyszlym tygodniu ide do lekarkiz eby mi je wypelnila i zawioze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, wcale dużo nie spię, ale problem w tym, że później długo wyleguję się w łóżku. To wynika z senności po neurotopie, ale muszę coś z tym zrobić. Jeszcze jak dzisiaj mianserynę wezmę to jutro w ogóle nie wstanę. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, może u mnie nie będzie tak źle, brałem kiedyś krótko mianserynę i nie powodowała jakiejś ogromnej senności. Chociaż mój brat jak 1 raz wziął lerivon, to wstał z łóżka o 20 następnego dnia. Nie spał cały czas, ale był strasznie osłabiony.

Spadam, na razie, miłego dnia. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, jak na Ciebie działa ten na sen Dip....?

Diphergan? Szczerze powiedziawszy to chcę go zmienić. Nawet jak go wezmę to i tak przekładam się pół nocy z boku na bok a rano mam problemy ze wstaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi