Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, Ciesze sie ze lepiej sie czujesz ;**************** :)))) ja wczoraj mialam taki obiadek :mrgreen:

Jutro jade do MOPS z papierami ktore mam od lekarzy , z kartami szpitalnymi i wypisami ze szpitala. Bo nie mam teraz zadnego dochodu wiec zapytam u nich i wypisze wniosek o pieniazki na leki , na jedzenie i na dofinansowanie do oplat.

Na bezrobociu moge tylko sie ubezpieczyc nbie mam prawa do zasilku , a i jesli nie mam zdolnosci do pracy podpisanej od lekarza a ten od kregoslupa nie wiem czy mi podpisze to nie beda mnie ubezpieczac tez na bezrobocou jako osobe ktora jest niezdolna do pracy i o to musze podpytac. Koelzanke wypisali wlasnie z bezrobocia bo jej lekarz nie dal zswiadczenia ze jest do pracy zdolna .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Was :D

platek rozy, Przykro mi , ze tak Cie urządzili , ja również tak miałam bylam niezdolna do pracy , lekarz mi zdolności nie chcial wypisac ..biuro pracy mnie zarejestrowało , jak dostałam stopien niepełnosprawności..lecz przez to wszystko wiecej stracilam zdrowia niz to warte bylo..pozniej z 2 grupa dopiero MOPS dal mi na leki..i przyznał comiesięczne świadczenie.

-- 12 cze 2014, 14:50 --

platek rozy, W MOPS mozesz pokazac im wszystko , lecz i tak przyjdzie pracownik do Ciebie do domu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, Dzieki Haniu :*************

Az musialam zapalic na to konto.... Musze sobie poradzic jakos tylko nie wiem jeszcze za barzo jak to wszytsko sie ulozy . Odwolania nie skladam bo nie mam sil znow przechodzic przez tabun komisji a koniec koncow pewnie niewiele uzyskam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, nie pale od ponad 10 lat ... dzis zapalilam po tej wiadomosci .

A jaka baba byla nieuprzejma w Zus w tym dziale orzeczen :evil:

Infinity, no nawet wlasnie sie ciut uspokoilam . Ale pewnie na chwile.

Minela Ci trzesawka?

Ja dzis nawet nawet sie czulam ale w biedrze spotkalam taka zone faceta z ktorym lezalam na aneurologii w tamtym roku w czerwcu .

I sie dowiedzialam ze on lezy na babinskiego w szpitalu psychiatrycznym juz 3 miesiac bo sie tak zalamal , mial takie dziwne cos od szyjnego ze widzial podwojnie i nie wyleczyli mu tego :bezradny::bezradny:

-- 12 cze 2014, 15:02 --

I tak sie osluchalam o tym gosciu i od razu mnie trzesawica zlapala :o bo mnieprzerazilo to ze on juz zupelnie nie walczy , lezy tylko i w szpitalu psychiatrycznym nawet mu pomoc nie umieja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, o jakie pysznosci pichcilas :105::105::105: takie dzemiki wlasnej produkcji to sa pyszniaste , ja czasami dostaje od ciotki bo ona robi .Kochana i nie wolno z pochylona glowa :nono::nono::nono: w takiej pozycji byc dlugo.

Bylam z siostra na spacerku , polazilamz poltorej godziny bo w domu juz sie tak dolowalam ze sie poplakalam.

Niedawno wrocilam , zrobie kolacje i pojde sie ukapac. Jutro jade na bezrobocie i do Mopsu:)

-- 12 cze 2014, 19:16 --

nerwosol-men, :papa::papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi