Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

wieslawpas, chłodno

Pęti zgubiła obroże z 3 już zakupioną adresówką w ciągu roku. Na dodatek co gorsze pokasłuje i boję sie że ktoś mógł ją skrzywdzić choć nie ma żadnych obrażeń. Pewnie tylko jej piasek gdzieś dostał się bo są całe w piachu i błocie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria, ciesze sie ogromnie ze sa :yeah:

amelia83, nie mam juz tych kamieni ale jak zamowie to Ci zrobie , teraz zamwialam rzemyki plaskie i szyte bo mam zamowienie na kilka bransolet w zwierzece motywy z cyrkoniami.

Bylam na malym spacerku ale czuje sie okropnie. Ciagle mam te zawroty i mdlosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich wieczorkiem :papa:

pieski się znalazły to super Kasiu :D

platek rozy, też byłam na półgodzinnym spacerku żeby wyprostować nieco kręgosłup i nogi :D teraz było troszkę chłodniej pod wieczór to się przeleciałam dla zdrowia, ale nie mam zbyt dużo sił :o

płatku, może ta migrena i zawroty to jednak od szyjnego? a założyłaś sobie kołnierz chociaż na 1-2 godz.? może będzie lepiej :bezradny: spróbuj

idę wziąć ciepły prysznic na swój kręgoslup

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria, zmeczyly sie jak gdzies tak ganialy :)

mirunia, tak nosilam kolnierz przeszlo 3 godziny . Wiesz wyczytalam gdzies ze duze stresy tez moga wywolac migrene , moze odchorowywuje komisje? bo jestem teraz caly czas zestresowana... Wlasnie wymiotowalam ... Maasakra.Chyba wezme na noc jak mnie jeszcze wymioty dorwa metroclopramid. :bezradny:

Jka spacerek? udany?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria, to miałaś stresa z powodu lekkomyślności brata... :hide: nie płacz już

platek rozy, szkoda mi Cię, że tak cierpisz i wymiotujesz, jak pójdziesz spać to przejdzie, jutro już będzie lepiej... a stres działa źle na wszystko, rozwala cały organizm.

Spacerek udany, wyprostowałam sobie kości, a teraz po prysznicu całkiem nieźle, mogłoby tak zostać na dłużej. Jutro rano idę do rodzinnej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, ja też się nie przejmowałam, ale wkurzyła mnie ta koleżanka, powiedziała, że moja postawa jest "zła i nieodpowiedzialna". A ja nie mam czasu jechać 60 km do domu albo stać w kolejkach w urzędach, żeby załatwiać sobie wybory inaczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarnobiała mery, zrobiłaś jak uważałaś, miałaś trochę utrudnień (dojazd 60km) i to jest Twoja sprawa, a pod ambicję niech Ci koleżanka nie wjeżdża z obywatelskimi postawami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi