Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hej wszystkim:) wlasnie poszli znajomi bo urodzinki mialam i wpadli... dziecko mi choruje.. goraczka kaszel katar cos strasznego:/ teraz cos mnie rozdygotalo moze dlatego ze pozno a zawsze juz spalam a moze dlatego ze wyjazdy i juz nerwy wylaza:/

upaly mi nie przeszkadzaja... opalam sie z mala w piaskownicy a w domu zimno i chyba najbardziej zdradliwe sa te zmiany temperatur z upalu wchodzi sie do zimna:/ nic dziwnego ze mala rozlozylo...

zrezygnowalam z kawy... i jest dobrze:) nerwica daje czasem o sobie znac tak jak teraz np ale ogolnie to tak mnie mala pochlania ze nawet nie mam czasu myslec o niej... najbardziej przerazaja mnie wyjazdy i wybor pomiedzy zostac z mala bez meza albo jechac z nim i zostawic mala... on mi pomoze przy nim czuje sie bezpieczniej ale ona mnie potrzebuje cale dnie tylko ze mna i nie wiem jak to bedzie...:(

buziaki:****

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie w upalną sobotę :papa::papa:

Rano po 8ej byłam już na zakupach, bo później gorąco. Wstałam z jakimś niepokojem i lękami, ale po zakupach zajęłam się sadzeniem kwiatków na balkonie, trochę się umordowałam, bo to trzy duże skrzynki, a później to wszystko sprzątnąć i umyć balkon. Teraz mam cień na balkonie i lepiej to było zrobić z rana. Teraz odpoczywam po tej robocie, bo mnie wszystko boli po tym "ogrodnictwie", nie mam siły w ogóle :hide:

Na jakiś spacerek to dopiero pod wieczór jak się ochłodzi :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria,

Mam nadzieje ze wybierzesz sied zis z ta koelzanka do knajpki :yeah::yeah::yeah::yeah:

mirunia, :************* oj to sie umordowalas ale bedzisz miala sliczny balkon :) tez mam kwiatuszki na balkonie i lubie dosadzac nwoe :)

Wrocilam z biblioteki naukowej i odkrylam taka pasmenterie koralik w ktorej kupilam sliczny fasetowany jadeit w atrakcyjnej cenie i kilka jeszcze duperelek do kolczykow bo goni mnie kolezanka ze sklepu wiec musze zaczac robic kilka par.

wieslawpas, Auman, :papa::papa: witajcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi