Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, dzięki, nie wiem, czy to minie, mam wrażenie, że nigdy. Popełniłam błąd życiowy i tego juz się nie da odwrócić. Cały wieczór dziś przeryczałam, mam ochotę potłuc talerzyk i pociąć się szkłem, bo nie mam tutaj żyletek Nie chce mi się już żyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, no właśnie wiem, że nie mam na to już wpływu i to mnie najbardziej dołuje. Ale w ostatnich dniach dowiedziałam się o czymś, co mogło mieć wpływ, abym podjęła wtedy inną decyzję. Mam do siebie wielki żal i nie wiem, czy chcę w ogóle dalej żyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, nie byłam w stanie rozmawiać, ryczę dzisiaj cały wieczór.... Przepraszam, a poza tym i tak u mnie tu nie ma zasięgu...

Teraz jest totalny dół, szkoda że jestem u rodziny, bo mam wielką ochotę coś sobie zrobić

-- 19 kwi 2014, 22:00 --

Idę spać, życie jest jednak totalnie bez sensu :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haniu, pamiętaj to Ty zdobywasz świat, a nie świat Ciebie. Nie załamuj sie porażką, wypłacz swoje, wyżal sie, wyrzuć te emocje. Życie nie zawsze idealnie sie toczy, ale jesteś mądrą, inteligentną kobietą, dasz radę.

Też mialam do siebie żal, ale wszystko obróciło sie w dobrą stronę, nie poddałam sie, i zobaczysz, przyjmiesz kiedyś to na sucho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też już po śniadanku. Czekam aż rodzice wrócą z kościoła i latam od okna do okna.
--

Co Ty masz z tym lataniem od okna do okna? Dalej masz jazdę, że policaje po Ciebie przyjdą?? Jesli tak to znaczy, że leki , ktore masz nie dzialają, niech Ci psychiatra zmieni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też już po śniadanku. Czekam aż rodzice wrócą z kościoła i latam od okna do okna.
--

Co Ty masz z tym lataniem od okna do okna? Dalej masz jazdę, że policaje po Ciebie przyjdą?? Jesli tak to znaczy, że leki , ktore masz nie dzialają, niech Ci psychiatra zmieni.

Chciałem przyśpieszyć wizytę u psychiatry, ale moja pani doktor ma urlop i wraca dopiero 8 maja, a rodzice nie chcą się zgodzić na pójście do innego lekarza, bo mówią że przez pół godziny trwania wizyty nie zdążą opisać całego problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haniu, pamiętaj to Ty zdobywasz świat, a nie świat Ciebie. Nie załamuj sie porażką, wypłacz swoje, wyżal sie, wyrzuć te emocje. Życie nie zawsze idealnie sie toczy, ale jesteś mądrą, inteligentną kobietą, dasz radę.

Też mialam do siebie żal, ale wszystko obróciło sie w dobrą stronę, nie poddałam sie, i zobaczysz, przyjmiesz kiedyś to na sucho

Iza, bardzo Ci dziękuję za ciepłe słowa, jesteś kochana:* Wczoraj się wypłakałam, dziś postanowiłam zerwać z przeszłością, odciąć się zupełnie, i żeby jakoś pozbyć się tej depresji, uciekam w pracę i naukę. Fajnie, że mam was tutaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi