Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

heja :) a ja sie boje ze bede widziala duchy i ze w ogole zeswiruje;/ masakra

-- 26 mar 2014, 16:28 --

wieslawpas, tez tak czasem mam ale wtedy staram się czyms zająć

Aluś, a tak jak ja miales ?

-- 26 mar 2014, 16:32 --

byłam z dzieckiem w kids clubie, zrobilam jej nalesniki ale zasnela a teraz gotuje zupke i szukam wsparcia a tutaj pusciutko ;/

-- 26 mar 2014, 16:33 --

na marginesie zazdroszcze Wam słoneczka, u mnie ponuro i chyba bedzie cos padac ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lonely94,Czytałem, że masz problemy z wagą. Też miałem niedowagę wiele lat temu, ale zacząłem leczyć tarczycę i jest już ok. Chociaż wciąż mam słaby apetyt . Badałeś się w tym kierunku?

Nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie dopadło tradycyjne ostatnio o tej godzinie zmęczenie. Plus jest taki, że gdy jestem senny to lęk maleje. Gorzej, że jestem w pracy, gdzie powinienem myśleć, robić...

Mój ostatni wniosek jest taki, że zmarnowałem ostatnie 4 miesiące życia. Okropne uczucie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KochajacyFacet, jeśli nawet zmarnowałeś 4 miesiące to co to jest 4 miesiące wobec całego życia?? po co o tym myśleć...?? staraj się zeby więcej go nie marnować i wyciągaj wnioski z błędów

-- 26 mar 2014, 16:44 --

Aluś, ale lęk że zobacze duchy ? ze zwariuje to ok juz to przerabialam ... a moze jedno się łączy z drugim ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, Zmarnowałem znacznie więcej niż tylko te miesiące. Pocieszam się tym, że to nie tylko moja wina, ale też choroby, otoczenia itp. Będzie lepiej, przynajmniej mam taką nadzieję i będę się starał :)

Lonely94, Co to znaczy, że nie masz możliwości?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KochajacyFacet, ja choruje 7 lat to jest dopiero marnowanie życia... tylko że mimo że 7 lat choruje przez ten czas wiele zmienilo się w moim życiu wiec czy to jest zmarnowany czas?? chyba nie bo pomimo zlego samopoczucia jest tyle pieknych chwil za mną...

-- 26 mar 2014, 17:04 --

nie wiem czy będąc zdrowa doceniala bym az tak te dobre dni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocvanilla wiesz choruję na nerwicę lękową staram się z nią walczyć słabo idzie byłam 2 lata samotna od 2 tygodni jestem z chłopakiem na którego czekałam bardzo długo... kiedyś mnie zdradził. Miał przyjechać do mnie na weekend uznał że nie ma czasu bo pracuje a jak się okazało nie pracował ale ał mnóstwo innych spraw. Teraz miał przyjechać jutro, ale mówił na początku że miał mnóstwo długów i że nie przyjedzie teraz mówi że dobrze stoi z pieniedzmi tylko ze ma 2 prace i nie będzie miał jak.... a dzisiaj rano napisał i odezwał się dopiero teraz z wiadomością że nie poszedł do pracy bo był zmęczony i spał cały dzień.... napisałam mu co o tym sądze i nie odpisuje... normalnie wiem że to takie gówniarskie problemy ale jestem cała rozstrzesiona tak mi na nim zależy ale nie wiem czy nie wziełam sobie kolejnego powodu do nerwów.... :(

-- 26 mar 2014, 16:11 --

Wziełam afobam, ale nie pomaga jestem cała rozstrzesiona i w dodatku nie wiem co mam robić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi