Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ellwe, Nie możesz " żyć z zamkniętymi oczami", to nie tak, musisz stawiać czoła wyzwaniom, swoim lękom, obawom - to jest prawdziwe życie................osobiście stwierdziłam, że nie warto wegetować z powodu strachu, musimy być od tego silniejsze i posłać strach w diabły :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AddictGirl21, pogadasz sobie w pracy i zawsze sie cos bedzie dzialo:) To cudowne lekarstwo wiem po sobie. Nawet jak narzekam na moja prace to ciesze sie, ze moge sie powkurzac czasem albo posmiac z glupot:)

Dokładnie bo sama wiem po sobie, że kiedy mam za dużo wolnego czasu do głowy przychodzą mi same głupie myśli... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aluś, mechanim jest prosty samonakręcanie. No ciesze sie, ze za chwile pojade na parking pogadac z Edkiem :)

Jak usiądę naprzeciw niego to też poczuje sie dobrze. Wyjme piwka, postawoe cole na stole starym zwyczajem i zaczniemy rozmawiac. Takich chwil w życiu powinno być więcej. Dlatego lubie tam przyjezdzać i rozmawiac. A już najbardziej lubie wyjścia do toalety, kiedy wychodze sie przewietrzyć.

Niesety pożniej znowu trzeba wracac do mieszkania i przeżywać swoje objawy, aż do zaśniecia. Nie wiem jak ja bede spal tej nocy. O tej porze to zawsze mozna z kims na forum pogadac, a jak wroce okolo 2 w nocy to nikogo na watku juz nie ma.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, przekaże pozdrowienia. Nie wiem w jakim bede nastroju jak wroce... moze wroce nakrecony, a moze uspokojony. pozniej trzeba bedzie tez spędzić jakoś kawalek nocy. Nie wiem jak bedzie ze spaniem, ale w sumie to spokoj jest ważniejszy od spania. No ale ostatio z tym spokojem to u mnie slabo. Wciaz pojawiaja sie jakies napiecia. Meczy mnie to po nocach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi